Αγγλία: Ο Σάουθγκεϊτ πάρκαρε τα 85.000.000 ευρώ της Γιουνάιτεντ στον καναπέ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν συμπεριέλαβε τον Τζέιντον Σάντσο στη λίστα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μία πανάκριβη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Manchester United's Jadon Sancho reacts after a missed chance to score during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, April 2, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Τζέιντον Σάντσο ENGLAND, SATURDAY, APRIL 2, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όσον αφορά στα κοψίματα από το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν αυτή του Τζέιντον Σάντσο. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Κατάρ τον Τζέιντον Σάντσο.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τον Τρινιντάντ και Τομπάκο ήταν η μεγάλη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2021 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ μ' ένα τεράστιο ποσό. Οι Κόκκινοι Διάβολοι για να προλάβουν τους υπόλοιπους διεκδικητές πλήρωσαν στους Γερμανούς 85.000.000 ευρώ.

Ο παίκτης φέτος μετράει 14 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ πέρυσι σε 38 ματς είχε 5 γκολ και 3 ασίστ. Καμία επαφή με αυτά που έκανε στην Γερμανία πριν από τη μεταγραφή, δηλαδή 16 γκολ και 20 ασίστ σε 38 παιχνίδια.

Διαβάστε περισσότερα

Μουκοκό: Wonderkid σε τιμή ευκαιρίας για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έχασε την ευκαιρία της χρονιάς και ο Αντσελότι του είπε την ατάκα του αιώνα

Παρί: Έκανε μυθική πρόταση στον 16χρονο Έντρικ, αλλά η Παλμέιρας αρνήθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK