Αγγλία:Στο δρόμο για τη Γερμανία ο Μπριτζ

Αγγλία:Στο δρόμο για τη Γερμανία ο Μπριτζ

Την εύνοια του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον, εισπράττει ο αμυντικός της Τσέλσι, Γουέιν Μπριτζ. Ο αριστερός οπισθοφύλακας υπεράσπιζε το άκρο της άμυνας των "λιονταριών" και αποτελούσε τον αντικαταστάτη του Άσλει Κόουλ, ο τραυματισμός που υπέστη όμως επέφερε αναπόφευκτα τον παροπλισμό του.

Ωστόσο, ο Σουηδός τεχνικός διασφάλισε τη θέση του στην αποστολή για τη Γερμανία, παρά την πληθώρα εναλλακτικών λύσεων που διαθέτει, με την προϋπόθεση ότι θα αποθεραπευτεί πλήρως.

Παρά τη στήριξη που απολαμβάνει ο Μπριτζ απ’ τον Έρικσον, υπάρχουν αρκετά προσκόμματα που πρέπει να υπερκεράσει, με κυριότερο την άκρατη εμπιστοσύνη που επιδεικνύει ο καθοδηγητής του στην Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, στο πρόσωπο του Ασιέρ Ντελ Όρνο. Ο Ισπανός μπακ έχει καταλάβει τη θέση του στο αριστερό άκρο των "μπλε" και η απόπειρα επανάκτησης της θέσης του θεωρείται δύσκολο εγχείρημα. Επιπλέον, την αναπλήρωση του κενού του στην Εθνική έχει επωμιστεί ο Στέφεν Γουόρνοκ της Λίβερπουλ, ενώ για τη θέση ερίζει και ο Κίεραν Ρίτσαρντσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάντως, ο Σκανδιναβός εκλέκτορας ήταν σαφής: " Ο Μπριτζ εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την Εθνική Αγγλίας. Ελπίζω ότι θα επιστρέψει στην κατάσταση που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του και εάν αποθεραπευτεί, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Γερμανία. Δεν διαθέτουμε άλλο φυσικό αριστερό μπακ στην ομάδα. Υπάρχει ο Ρίτσαρντσον, αλλά αν το Μουντιάλ γινόταν αύριο, δεν θα τον εμπιστευόμουν ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK