Αγγλία: Στους δύο τρίτος δεν χωρεί!

Σε αίνιγμα έχει μετατραπεί η εύρεση του παίκτη που θα πλαισιώσει τον Τζον Τέρι στο κέντρο της άμυνας της Αγγλίας, στο παιχνίδι επί της Αυστρίας για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αγγλία: Στους δύο τρίτος δεν χωρεί!

Σε αίνιγμα έχει μετατραπεί η εύρεση του παίκτη που θα πλαισιώσει τον Τζον Τέρι στο κέντρο της άμυνας της Αγγλίας, στο παιχνίδι επί της Αυστρίας για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συνωστισμός επικρατεί μεταξύ των Ρίο Φέρντιναντ και Σολ Κάμπελ, οι οποίοι αποτελούν τους δύο βασικούς διεκδικητές της θέσης. Ο τεχνικός των "λιονταριών", Σβεν Γκόραν Έρικσον, συνεχίζει να αμφιταλαντεύεται και ο διχασμός έχει μεταδοθεί στους δύο "μνηστήρες" της θέσης.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Φέρντιναντ προέβαλλε ως ο επικρατέστερος για την κατάληψη της, αφού στις προπονήσεις αγωνίζονταν ως κεντρικό δίδυμο με τον Τέρι. Ωστόσο, ο Βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι ο Κάμπελ θα αντικαταστήσει τον στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επαυξάνοντας την αβεβαιότητα που επικρατεί.

Ο Έρικσον δεν επιβεβαιώνει το γεγονός, εν τούτοις όμως, διατείνεται ότι έχει κατασταλάξει στο κεντρικό δίδυμο του σαββατιάτικου αγώνα. Ο Σουηδός προπονητής παραδέχεται ότι βρίσκεται σε άβολη κατάσταση, απέφυγε όμως να αποκαλύψει ποιος απ’ τους δύο θα ξεκινήσει: " Ας το κρατήσουμε ως θεωρία μέχρι αύριο. Δεν θα συζητήσω το θέμα σήμερα. Το είπα ξανά. Διαθέτουμε πολλούς στόπερ, εξαιρετικούς κιόλας. Νομίζω ότι τρεις απ’ αυτούς είναι παγκόσμιας κλάσεως . Αποφάσισα να μην παρατάξω το 3-5-2, ή τέλος πάντων τρεις αμυντικούς, οπότε έπρεπε να λάβω την απόφαση να παίξω με δύο απ’ αυτούς. Αν πρέπει να κρατήσεις εκτός ένα απ’ τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο, τότε είναι δύσκολη απόφαση φυσικά. Οτιδήποτε επιλέξω αύριο, θα είναι καλό".

Ο Σκανδιναβός τεχνικός παραδέχθηκε ότι ο παίκτης που αποκλείστηκε απ’ το αρχικό σχήμα είναι δυσαρεστημένος, αναφέροντας: " Υποθέτω ότι όλοι τους θα ήταν έκπληκτοι αν δεν αγωνίζονταν και δικαιολογημένα, γιατί είναι τόσο καλοί παίκτες. Γνωρίζουν ότι πρόκειται για τεράστιο ανταγωνισμό. Μίλησα και στους τρεις και τους είπα ότι ένας απ’ αυτούς θα είναι δυσαρεστημένος στο τέλος της εβδομάδας. Έτσι είναι η ζωή. Τους εξήγησα ότι δεν προτίθεμαι να παίξω με τρεις αμυντικούς, γεγονός που ήξεραν ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK