Aγγλικά ντέρμπι στη σκιά της Λίβερπουλ

Περισσότερες από 200 επιλογές και συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα.

Manchester City's Rodrigo, left, Manchester City's Kevin De Bruyne, centre, and Manchester City's Kyle Walker during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Rodrigo, left, Manchester City's Kevin De Bruyne, centre, and Manchester City's Kyle Walker during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ενώ η Λίβερπουλ οδηγεί σταθερά το πρωτάθλημα της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί αύριο στις 19:30 τη Λέστερ με στόχο να παραμείνει πρώτη στο κυνήγι των «κόκκινων διαβόλων».

Η παράδοση είναι με το μέρος του γηπεδούχου, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια μετρά μόνο νίκες, με εξαίρεση τη σεζόν 2015-16, όταν η Λέστερ είχε καταφέρει το θαύμα τερματίζοντας πρώτη στο πρωτάθλημα.

Την επόμενη ημέρα, στις 18:30, θα ακολουθήσει το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της Τότεναμ και της Τσέλσι. Στο «Tottenham Hotspur Stadium» οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Στην Superleauge 1 ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή στις 19:30. Κι οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά playoff.

Ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για γκολ, σκόρερ και κόρνερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές, συνολικά πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει και τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τη διαφορά νίκης, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ. Προσφέρονται, επίσης, συνδυαστικά στοιχήματα για τους αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ και Παναθηναϊκός-Άρης. Συγκεκριμένα:

Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ

  • Ο Ζέσους να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 3-1
  • Ο Στέρλινγκ να σκοράρει και 4-6 γκολ στον αγώνα
  • Ο Βάρντι να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-2
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 2ο ημίχρονο και λεπτό τελευταίου γκολ από το 81’ έως τη λήξη του αγώνα
  • Λεπτό 1ου γκολ από το 1’ έως το 15’ και over 11,5 κόρνερ στον αγώνα
  • Η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά και ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ η Λέστερ Ακριβές σκορ 3-1,3-2 ή 2-2 Παναθηναϊκός-Άρης
  • Ο Μακέντα να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 2-1
  • Ο Χατζηγιοβάνης να σκοράρει και over 2,5 γκολ στον αγώνα
  • Ο Ιντέγε να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-2
  • Ο Ντιγκινί να σκοράρει και λεπτό τελευταίου γκολ από το 81’ έως τη λήξη του αγώνα
  • Λεπτό 1ου γκολ από το 31’ έως τη λήξη του 1ου ημιχρόνου και over 8,5 κόρνερ στον αγώνα
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1ο ημίχρονο και over 3,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο
  • Ακριβές σκορ 2-0,1-1 ή 1-2

Cash-out όπου κι αν βρίσκεσαι και πληρωμή στο πρακτορείο

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα με την ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

News 24/7

24MEDIA NETWORK