Αγγλικό σκορ στη Νέα Σμύρνη

Αγγλικό σκορ στη Νέα Σμύρνη


Εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις και ανατροπές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη. Πανιώνιος και Ιωνικός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, σε μια αναμέτρηση όπου τα γκολ έπεσαν βροχή (3-3)! Τρείς φορές πήραν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι, όμως, ισάριθμες φορές οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το σθένος να ισοφαρίσουν.

Ο Πανιώνιος μπήκε εντυπωσιακά στον αγώνα, με εμφανή τη διάθεση του να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Κάτι τέτοιο συνέβη μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Φερνάντεζ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Όραβετς εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή στην άμυνα του Ιωνικού, βρήκε με τακουνάκι τον Εξουζίδη και εκείνος με δυνατό σουτ απο κοντά έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απο εκείνο το σημείο πίεσαν και αναζήτησαν την ισοφάριση, κάτι που συνέβη στο 18'.

Ο Τσιμπλίδης απο δεξιά πραγματοποίησε την σέντρα, ο Μακόρ κοντρόλαρε την μπάλα, προσπέρασε τονΜάκο και εκείνος με αντικανονικό τρόπο τον ανέτρεψε εντός της περιοχής. Ο Ευθυμιάδης υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε άψογα ο Λιβεριανός επιθετικός.

Ο Πανιώνιος δεν έδειξε να πτοείται απο την γρήγορη ισοφάριση του Ιωνικού και μόλις τρια λεπτά αργότερα πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Φερνάντεζ εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισαν οι «κυανέρυθροι» έξω απο την περιοχή των Νικαιωτών, έστρωσε την μπάλα στον επερχόμενο Όραβετς και εκείνος με ένα ασύλληπτο κεραυνό νίκησε τον Καντιμοίρη και σημείωσε με αυτό τον τρόπο το 2-1.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ικανοποιημένοι απο την συγκεκριμένη εξέλιξη, δείχνοντας μια τάση αμυντικής υποχώρησης. Οι «μπλε» βγήκαν μπροστά και με εντυπωσιακό τρόπο έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.Ο Ντα Κόστα βρέθηκε αμαρκάριστος έξω απο την περιοχή του Πανιωνίου και με ενα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Βάνιακ, πραγματοποιώντας το 2-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στον ίδιο «διαβολεμένο» ρυθμό απο τις δυο ομάδες, οι οποίες επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Στο 58ο λεπτό ο Μαγκντί έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στο δοκάρι του Καντιμοίρη ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχασαν φοβερή ευκαιρία με τον Μακόρ, το σουτ του οποίου κατέληξε μακριά απο την εστία του πορτιέρο των Νεοσμυρνιωτών. Στο 63' ο Φερνάντεζ με μια εκπληκτική απευθείας εκτέλεση νίκησε κατά κράτος τον Καντιμοίρη, γράφοντας το 3-2.

Στο 75' ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα, καθώς ο Γουνδουλάκης βρέθηκε μόνος του με τον Καντιμοίρη, τον οποίο δεν μπόρεσε να νικήσει για να γράψει το 4-2. Η...τιμωρία των «κυανέρυθρων» ήρθε δυο λεπτά αργότερα, όταν ο Κωνσταντινίδης πραγματοποίησε μια κούρσα απο δεξιά, ξεπέρασε και τονΚοντοδήμο και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 3-3. Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ο Πανιώνιος πήρε τον δεύτερο βαθμό του ενώ ο Ιωνικός παρέμεινε αήττητος με τρεις ισοπαλίες στις αντίστοιχες πρώτες αναμετρήσεις.


Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος : Βάνιακ, Μανιάτης (63' Γαλανόπουλος), Κοντοδήμος, Γιαννόπουλος, Εξουζίδης, Ναλιτζής (56' Μπρέσκα), Μαγκντί, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Μάκος (46' Λαζαρίδης), Όραβετς

Ιωνικός : Καντιμοίρης, Πουλόπουλος, Μελαμπιανάκης, Τσιμπλίδης, Βουρεξάκης, Ντα Κόστα, Λετιέρι, Γκούτμαν (58' Παχουέλο), Μακόρ, Κωνσταντινίδης (80' Κοτίτσας), Κοϊμπρα (71' Μπενίτεθ)


Διαιτητής: Ευθυμιάδης (Δράμας)
Σκόρερ: 3' Εξουζίδης, 21' Όραβετς, 63' Φερνάντεζ-18' Μακόρ (πεν), 30' Ντα Κόστα, 77' Κωνσταντινίδης
Κίτρινες: Γιαννόπουλος, Μάκος, Κοντοδήμος-Γκούτμαν, Βουρεξάκης, Κοτίτσας
Κόκκινες: -
Εισιτήρια: 1.413
Εισπράξεις: 15.285 ευρώ




News 24/7

24MEDIA NETWORK