Άγιαξ σε έξαρση: Μετά το διαμάντι της Σίτι πάει και για τον Αρμένιο παικταρά που δεν έχεις ιδέα ποιος είναι...

Πάτησε γκάζι ο Άγιαξ και μετά από τον Κάρλος Μποργκές της Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει στην υπόθεση απόκτησης σούπερ παίκτη της Κράσνονταρ.

Krasnodar's Eduard Spertsyan vies for the ball with Sevilla's Jesus Navas, left, during the Champions League group E soccer match between Sevilla FC and FC Krasnodar, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov. 4, 2020. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Ο παικταράς Σπερτσιάν AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Κέρδισε πόντους ο Άγιαξ με την απαγωγή που πέτυχε εις βάρος της Γουέστ Χαμ η οποία περίμενε τον Κάρλο Μποργκές στο Λονδίνο, αλλά εν τέλει ο Πορτογάλος πήρε το αεροπλάνο με προορισμό το Άμστερνταμ. Ωστόσο, εκτός από τον "νέο Κριστιάνο", ο Αίαντας φέρεται έτοιμος να προχωρήσει σε μία ακόμη σούπερ κίνηση.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Αίαντα να έχει πλησιάσει την Κράσνονταρ προσφέροντας 8,5 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης για τον 23χρονο Εντουάρντ Σπερτσιάν. Ο Αρμένιος είναι 23 ετών, διεθνής με την πατρίδα του και αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στα φτερά.

Πέρυσι ο Σπερτσιάν ήταν φανταστικός στο ρωσικό πρωτάθλημα κλείνοντας τη σεζόν με 14 γκολ και 14 ασίστ σε 41 ματς. Φέτος, έχει ήδη 2 ασίστ στα 3 πρώτα παιχνίδια της Κράσνονταρ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2026 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ρωσικής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK