Άγιαξ-Τουν

Με στόχο την πρώτη του νίκη στον όμιλο θα υποδεχθεί ο Άγιαξ την Τουν στο «Άμστερνταμ Αρίνα» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άγιαξ-Τουν
Με στόχο την πρώτη του νίκη στον όμιλο θα υποδεχθεί ο Άγιαξ την Τουν στο «Άμστερνταμ Αρίνα» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Άγγελου Χαριστέα μέχρι στιγμής μετράει μια ισοπαλία (1-1 στην έδρα της Σπάρτα Πράγας) και μια ήττα (2-1 από την Άρσεναλ εντός έδρας) γεγονός που την έχει φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου.Από την άλλη μεριά η Τουν εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της καθώς έχει μια νίκη (1-0 εντός έδρας με την Σπάρτα Πράγας) και μια ήττα (2-1 από την Άρσεναλ εκτός έδρας στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης) και με συγκομιδή τριών βαθμών βρίσκεται δεύτερη στον Β’ όμιλο.

Αυτή θα είναι η έβδομη φορά που ο Άγιαξ θα τεθεί αντιμέτωπος με ελβετική ομάδα σε ευρωπαϊκού θεσμούς (μέχρι στιγμής έχει κοντραριστεί με Βασιλεία, Λοζάνη, Γιουνγκ Μπόις και Γκρασχόπερς) μετρώντας συνολικά οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες (18-5 υπέρ του τα γκολ). Από την μεριά της η Τουν θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπη με ολλανδική ομάδα.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός του Άγιαξ, Ντάνι Μπλιντ, δεν μπορεί να υπολογίζει τον «δικό» μας, Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού στο μάτι του (ενθύμιο από την αναμέτρηση με την Άρσεναλ) όπως και τους Βερμίρ, Μανουτσαριάν, Μιτέα και Μάξγουελ ενώ τιμωρημένος είναι ο Γκάλασεκ. Στην αντίπερα όχθη, ο Ουρς Σκόνενμπέργκερ δεν θα έχει στις υπηρεσίες του τον τιμωρημένο Χότζιτς ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τιάγκο Μπερνάρντι και Αντρές Γκέρμπερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ιταλός Εμιλιάνο Ροζέτι.

Πιθανές συνθέσεις:

Άγιαξ: Βονκ, Τραμπελσί, Γκριγκέρα, Χέλτινγκα, Μαντούρο, Πιενάαρ, Μπάμπελ, Σνάιντερ, Εμάνουελσον, Λίντεμπεργκ, Ρόζενμπεργκ.
Τουν: Γιακούποβιτς, Λεάντρο, Γκοντσάλβες, Μιλίτσεβιτς, Αντριάνο, Ντεούμι, Ορμάν, Αεγκέρτερ, Λουστρινέλι, Φερέιρα, Σινάνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK