ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αγκαλιά” με Τσιγαρίνι η Νάπολι

Αποφασισμένη να ενισχυθεί με πολλά από τα νέα αστέρια του ιταλικού ποδοσφαίρου παρουσιάζεται η Νάπολι, αφού μετά την απόκτηση του Φάμπιο Κουλιαρέλα είναι «αγκαλιά» και με τον Λούκα Τσιγαρίνι.

“Αγκαλιά” με Τσιγαρίνι η Νάπολι

Η είδηση της μετακόμισης του 22χρονου μέσου στους «παρτενοπέι» επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Πάρμα, Τομάσο Γκιράρντι, ο οποίος κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το έτερο ήμισυ βρίσκεται στην κατοχή του ομολόγου του, της Αταλάντα, Αλεσάντρο Ρουγκέρι, ο οποίος αναμένεται σύντομα να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Ως τώρα όλα έχουν πάει καλά και ο Τσιγαρίνι μπορεί να πάει στη Νάπολι. Τα διαδικαστικά χαρτιά θα υπογραφούν ως το τέλος της εβδομάδας, αλλά υπάρχει συμφωνία μεταξύ εμένα του Ντε Λαουρέντις και του Ρουγκέρι», δήλωσε ο πρόεδρος της Πάρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK