"Αγκάθι" το ποσοστό μεταπώλησης για Μιλιβόγεβιτς

Γιατί έγραψε η Daily Mail ότι έχει κολλήσει η μετακίνηση του Σέρβου στην Κρίσταλ Πάλας; Όλα είναι ανοικτά, αν και στην Αγγλία επιμένουν ότι στο τέλος θα γίνει το deal.

"Αγκάθι" το ποσοστό μεταπώλησης για Μιλιβόγεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς έχουν τα πράγματα; Πρώτα απ' όλα στην Αγγλία επιμένουν ότι ο Αλαρντάις έχει τον Μιλιβόγεβιτς ως τον υπαριθμόν “έναν” στόχο για την ενίσχυση της Κρίσταλ Πάλας στα χαφ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στο τέλος θα τον αποκτήσει κιόλας. Σε μεταγραφική περίοδο βρισκόμαστε και όλα μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι δεν έχει “ναυαγήσει” ακόμα, όπως το παρουσιάζουν τα αγγλικά ΜΜΕ. Οι δύο ομάδες έχουν φτάσει τόσο πολύ κοντά σε συμφωνία, με βάση τα όσα υποστηρίζουν στο Νησί. Γίνεται λόγος για προσφορά 13,5εκ. ευρώ +2 εκ. ευρώ μπόνους συμμετοχών.

Το μοναδικό “αγκάθι” είναι το ποσοστό μεταπώλησης. Αυτό είναι που φαίνεται πώς τρενάρει τη μεταγραφή του Μιλιβόγεβιτς στην ομάδα του Λονδίνου και κάπως έτσι βγήκε το δημοσίευμα της “Daily Mail”.

Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι όλα είναι ανοικτά σε μία μεταγραφική περίοδο. Όλα μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν. Από εκεί που μία μεταγραφή μοιάζει κλεισμένη, μπορεί να χαλάσει για το... τίποτα. Και ο Αλαρντάις ορθώς εξετάζει και άλλες περιπτώσεις όπως αυτή του Αμαντού της Λιλ, έτσι ώστε να ενεργοποιήσει το “Plan b”.Μια περίπτωση που είναι πάντως πιο φθηνή από αυτή του Λούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γι αυτό κολλάει η αποχώρηση του Ιμπάρμπο
Αυτό είναι το deal Πάλας - Ολυμπιακού για Μιλιβόγεβιτς
Η... λίρα καθυστερεί το deal για Μιλιβόγεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK