Αγκουέρο: Εκτέλεσε πέναλτι ξυπόλυτος και έγινε "σεισμός" στο Καμπ Νου

Στο Καμπ Νου στα πλαίσια του τουρνούα Kings League βρέθηκε ο Κουν Αγκουέρο και εκτέλεσε πέναλτι ξυπώλυτος, γνωρίζοντας την αποθέωση.

FILE - Argentina's Lionel Messi, left, celebrates scoring his side's second goal from the penalty spot with teammate Sergio Aguero during a Copa America soccer match against Bolivia at Arena Pantanal stadium in Cuiaba, Brazil, June 28, 2021. Barcelona striker Sergio Aguero has on Wednesday, Dec. 15 announced his immediate retirement for health reasons. (AP Photo/Bruna Prado, file)
Ο Σέρχιο Αγκουέρο με τον Λιονέλ Μέσι AP

Στο γήπεδο του Καμπ Νου έλαβε χώρα το τουρνούα Kings League που διοργανώνεται από τον Ζεράρ Πικέ και τον streamer στην πλατφόρμα του Twitch, Ιμπάι Λάνος, το οποίο αναμένεται να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο την ερχόμενη σεζόν με την προσθήκη του Νεϊμάρ.

Το κλίμα στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακό με τους οπαδούς να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και να αποθεώνουν τον Λιονέλ Μέσι παρόλο που δεν ήταν παρών.

Στο γήπεδο, πλην του Πικέ, παρέλασαν και άλλες μεγάλες προσωπικότες οι οποίες αποθεώθηκαν αλλά στο γήπεδο έγινε... σεισμός όταν εμφανίστηκε ο Κουν Αγκουέρο.

Ο πρώην, πλέον ποδοσφαιριστής βγήκε στο γήπεδο ξυπόλυτος και εκτέλεσε πέναλτι μπροστά στους 92.000 οπαδούς οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Νάγκελσμαν: Όποια ομάδα τον θέλει πρέπει να πληρώσει και την... Μπάγερν

Ρεάλ: Ο "Ζιζού" για να επιστρέψει έβαλε όρο τον... Αζάρ

Νεϊμάρ: "Απήγαγε" τον Πικέ για να αγοράσει ομάδα στο Kings League

News 24/7

24MEDIA NETWORK