Αγώνας δρόμου για Μέγκαχεντ και Μίετσελ

Αγώνας δρόμου για Μέγκαχεντ και Μίετσελ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Στον Αμιρ Αζμί Μέγκαχεντ και στον Μάρτσιν Μίετσελ είναι επικεντρωμένη η προσοχή του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους προσαγωγούς και γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να προλάβουν τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Αμφότεροι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην προπόνηση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής υπό βροχήκαι κάθε μέρα που θα περνάει η κατάστασή τους να αξιολογείται εκ νέου. Αντιθέτως, οι Εγκωμίτης και Μαλαδένης δεν θα προλάβουν τον αγώνα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η αποθεραπεία τους να αφορά τον επαναληπτικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με αντίπαλο τη Μέταλουργκ στο Ντόνετσκ. Τέλος, ο Καρυπίδης εξέτισε την ποινή του (κόκκινη στον αγώνα με Ατρόμητο) και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ικανοποίηση για Ματέους

Η έλευση του Λόταρ Ματέους την Κυριακή το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη έχει φέρει ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα της ομάδας, αφού διευθετείται ένα μείζον θέμα. Ο Γερμανός θα περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις της Τούμπας, θα γευματίσει και θα αναζητήσει σχολείο για το παιδί του (πιθανότερο ένα ξενόγλωσσο σχολείο στην περιοχή του Πανοράματος), σύμφωνα με την ατζέντα που έχει προκύψει.

*** Ο Ματέους είναι ο τρίτος τεχνικός που κατάγεται από τη Γερμανία και αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ μετά τους Πίζατσεκ και Χερ.

*** Ο 44χρονος προπονητής μέχρι την Κυριακή που έρχεται στην Ελλάδα, θα διευθετήσει ορισμένες υποχρεώσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς με τους οποίους έχει γυρίσματα σε σόου που συμμετέχει.

Μαζί με τον Γερμανό, στην πόλη αναμένεται να συνταξιδέψει και ο μάνατζέρ του, ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς. Ο παλαίμαχος άσοςβρίσκεται στη Βαλένθια αυτήν τη στιγμή και θα αναχωρήσει τη Δευτέρα ή την Τρίτη από την Ελλάδα, για να είναι παρών στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, καθήμενος στη σουίτα δώδεκα ατόμων που έχει στην κατοχή του.

Η συμφωνία με τον Λόταρ Ματέους έχει φέρει την ικανοποίηση και στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να αυξήσει την κινητικότητά του, όσον αφορά την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας. Οσο για τα 24.000 που θα εκδοθούν για τον αγώνα με το Αιγάλεω, τα δύο εμπόδια που ονομάζονται καιρικές συνθήκες και απογοήτευση για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, αναμένεται να καμφθούν.

"Ντόπες" από Κωστίκο

Το ντεμπούτο του Ματέους στον πάγκο του "δικεφάλου του βορρά" θα πραγματοποιηθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Καραϊσκάκη". Μέχρι τότε, για τα τρία παιχνίδια που βρίσκονται στο ενδιάμεσο δηλαδή, ο Γιώργος Κωστίκος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι αυτός που προετοιμάζει την ομάδα για το επικείμενο παιχνίδι με το Αιγάλεω στην Τούμπα και αυτός που δίνει το έναυσμα για την πρώτη νίκη. "Πρέπει να είστε προσγειωμένοι. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάντα τη νίκη και πρέπει να παλέψετε για να την κατακτήσετε. Απαιτείται προσοχή, πειθαρχία και αγωνιστικότητα στο παιχνίδι σας. Θα πρέπει να είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να μας φοβούνται αυτοί, αλλά θα πρέπει να αποδεικνύουμε στο γήπεδο το λόγο", τόνισε ο Κωστίκος στους παίκτες του, ο οποίος τους ζήτησε προσοχή όσον αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο στους αγώνες.

Νέα γραφεία

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η προσθήκη των δώδεκα επιπλέων γραφείων βρίσκεται στο τελικό στάδιο, με τις εγκαταστάσεις πλέον να εκτείνονται από τα επίσημα μέχρι τη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας.

Επιπλέον, οι τελευταίες πινελιές απομένουν στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού των γραφείων, με εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής και την κατάλληλη υποστήριξη από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία ανάπτυξη που θα προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες στον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, η ΠΑΕ εξασφάλισε χώρο και θα έχει περίπτερο στο αθλητικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί θα πωλούνται προϊόντα με το λογότυπό της.

*** Στον αγώνα της Λάρισας με την ΑΕΚ στο γήπεδο Αλκαζάρ θα βρεθεί ο Κώστας Ιωσηφίδης, όντας ο «κατάσκοπος» του ΠΑΟΚ.

*** Την Κυριακή αναμένεται στην Τούμπα και ο βοηθός προπονητή της Μέταλουργκ, ο οποίος, μετά την αλλαγή προπονητή στον ελληνικό σύλλογο, φοβάται για τυχόν αλλαγές στα δεδομένα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK