Αγώνας δρόμου για Ζαγοράκη

Αγώνας δρόμου για Ζαγοράκη

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος
Στο αρχηγό του ΠΑΟΚ έχει στραφεί όλη η προσοχή του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, αφού ο Θοδωρής Ζαγοράκης ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Μέταλουργκ για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο 34χρονος διεθνής τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Νίκος Καραγεωργίου επιθυμεί διακαώς να προλάβει το παιχνίδι με τους Ουκρανούς, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα απωλέσει πέραν των διαπιστωμένων ικανοτήτων του παίκτη και τη μεγάλη εμπειρία του από διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα λόγω της αμυγδαλίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Η απόφαση του Καραγεωργίου ήταν καθαρά για προληπτικούς λόγους και η κατάσταση του παίκτη δεν είναι σοβαρή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραλάμβανε βραβείο από στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης σε συνέδριο για την αθλητική επιχειρηματικότητα, το οποίο και το παρέλαβε εκ μέρους του ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούμενος, αφού ο ίδιος ο παίκτης δεν κατέστη δυνατό να παραστεί.

Αποφόρτιση

Στις 18:30 θα γίνει η προπόνηση της Τρίτης, όπου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτό θα συμβεί ώστε να συνηθίσουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, όπου την Πέμπτη θα δώσουν τον κρίσιμο αγώνα με την Μέταλουργκ.

Το κλίμα μετά από τη δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη για τον ΠΑΟΚ δεν είναι το ιδανικό. Ο τεχνικός του «δικεφάλου του βορρά» αναζητεί τα αίτια της αδυναμίας της ομάδας του να πάρει το αποτέλεσμα και βάσει των συμπερασμάτων του μίλησε για περίπου μισή ώρα στους ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας που έγινε στη Σουρωτή.

Ο Καραγεωργίου στάθηκε κυρίως στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται η ομάδα επιθετικά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε αυτόν τον τομέα, ενώ παράλληλα κράτησε χαμηλούς τόνους, αφού δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ασκήσει κάποια πίεση στους παίκτες του. Η επιδίωξή του είναι να στρέψει το μυαλό τον παικτών στην επόμενη μέρα με τη Μέταλουργκ, το οποίο είναι και ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK