Αγώνας της Λέιτον Όριεντ θα γεμίσει με φιλάθλους του Άγιαξ για έναν απίθανο λόγο

Η Λέιτον Όριεντ υποδέχεται την Μπράιτον Κ21 για έναν σημαντικό αγώνα του EFL Trophy στις αρχές Νοεμβρίου και ενδέχεται να έχει την υποστήριξη 2.000 φίλων του Άγιαξ.

Φίλαθλοι του Άγιαξ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Eredivisie 2019-2020 από την ομάδα τους, Άμστερνταμ, Πέμπτη 16 Μαΐου 2019
Φίλαθλοι του Άγιαξ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Eredivisie 2019-2020 από την ομάδα τους, Άμστερνταμ, Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Άγιαξ αντιμετωπίζει την Τσέλσι στις 5 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, όμως οι φίλαθλοί του δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Τα επεισόδια που προκάλεσαν κατά την επίσκεψή τους στη Βαλένθια προ εβδομάδων οδήγησε σε σχετική τιμωρία από την UEFA.

Αρκετοί Ολλανδοί είχαν αγοράσει ήδη αεροπορικά εισιτήρια και είχαν κλείσει διαμονή στο Λονδίνο εκείνες τις μέρες, ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα του 'Αίαντα' με τους 'μπλε'. Για να μην πάνε χαμένα τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί ήδη, ένας λογαριασμός στο twitter (@vanpogototpogo), φιλάθλου της Λέιτον Όριεντ, είχε μια ιδέα και την έθεσε ως ερώτημα στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου.

Οι περίπου 2.000 φίλαθλοι του Άγιαξ που έχουν προετοιμάσει το έδαφος για τη μετακίνησή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο προτείνεται να ταξιδέψουν στην αγγλική πρωτεύουσα και να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στις 5 Νοεμβρίου. Απλώς, όχι το Τσέλσι-Άγιαξ, αλλά έναν άλλον αγώνα που διεξάγεται στο Λονδίνο, για το Football League Trophy, το Λέιτον-Μπράιτον Κ21!

Η Λέιτον Όριεντ είναι μια ομάδα που συμμετέχει στη League Two, στην 4η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, και υποδέχεται τη δεύτερη ομάδα της Μπράιτον, αφού στη διοργάνωση αυτή συμμετέχουν ομάδες της League One, της League Two και ακαδημιές 16 ομάδων της Premier League. Οι δύο ομάδες, μαζί με Γουίμπλεντον και Σάουθεντ, βρίσκονται στον 3ο όμιλο του Νότου και μάλιστα η Μπράιτον Κ21 προπορεύεται με δύο νίκες κι η Λέιτον βρίσκεται στην 3η θέση, ισόβαθμη με τη Γουίμπλεντον με 3 βαθμούς.

Σε αυτήν την πρόταση για παρακολούθηση του... τελικού του ομίλου για την πρόκριση στον 2ο γύρο του EFL Trophy, το tweet του @vanpogototpogo είχε ευρεία ανταπόκριση από τους φιλάθλους, με συνέπεια πλέον να αναμένεται ολλανδική... απόβαση στο 'Μπρίσμπεϊν Ρόουντ' χωρητικότητας 9.271 θεατών.

Θα κάνει Χριστούγεννα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Όλε Σόλσκιερ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK