Αγώνες-φωτιά για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για τα play off και ενισχυμένες αποδόσεις στον αγώνα Σουηδία-Τσεχία στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Αγώνες-φωτιά για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Οι εθνικές ομάδες παίρνουν τη σκυτάλη από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους ημιτελικούς αγώνες των play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την Πέμπτη (21:45) γίνονται 4 αγώνες από τους οποίους θα προκύψουν οι 4 από τις 6 ομάδες που θα παίξουν στους 3 τελικούς για την πρόκριση στο Κατάρ.

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις, Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία στο Παλέρμο, Ουαλία-Αυστρία στο Κάρντιφ, Πορτογαλία-Τουρκία στο Πόρτο και Σουηδία-Τσεχία στη Στοκχόλμη.

Ο αγώνας Σουηδία-Τσεχία παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Ειδικά στοιχήματα για κόρνερ, σκόρερ, πολλαπλά σκορ

Για όλα τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης των play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σύνολο των κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτελέσματα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών.

Την πρόκριση στους τελικούς των play off έχει εξασφαλίσει η Πολωνία, μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας και η έκτη ομάδα θα προκύψει τον Ιούνιο από το ζευγάρι Σκωτίας-Ουκρανίας.

Οι 2 τελικοί θα διεξαχθούν την Τρίτη 29 Μαρτίου. Θα παίξουν η Πολωνία με την Σουηδία ή την Τσεχία και η Πορτογαλία ή η Τουρκία με την Ιταλία ή την Βόρεια Ιρλανδία. Ο τρίτος τελικός θα γίνει τον Ιούνιο, ανάμεσα στην Ουαλία ή την Αυστρία και την Σκωτία ή την Ουκρανία.

Πολλές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τη Euroleague

Στη Euroleague διεξάγεται μία ακόμα διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα. Για την 31η αγωνιστική απόψε (21:00) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται, στο ΟΑΚΑ, την Μπάγερν Μονάχου και αύριο (22:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει, στη Γαλλία, τη Μονακό.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπάγερν και Μονακό-Ολυμπιακός, για τον πρώτο σκόρερ, το πρώτο εύστοχο τρίποντο στον αγώνα, τα συνολικά ριμπάουντ, τους Over/Under πόντους παικτών, τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τα συνολικά κλεψίματα, τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK