Αγωνία Χούλη για τις μετοχές

Αγωνία Χούλη για τις μετοχές

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου
Τα ευχάριστα νέα που δεν άκουσε τους τελευταίους μήνες ο Δημήτρη Χούλης όσον αφορά το θέμα των μετοχών, περιμένει να μάθει την Τρίτη, αφού στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΕΕΑ θα συζητηθεί και το θέμα της ανάληψης των μετοχών από το νυν γενικό διευθυντή της ΠΑΕ. Ο Χούλης είναι αισιόδοξος αλλά ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Κωνσταντίνος Παπαλάκης φέρεται να είναι ανένδοτος και αρνητικός στο να δοθεί το πράσινο φως ώστε ο Χούλης να γίνει μεγαλομέτοχος των "κυανόλευκων".

Βαρύ κλίμα

Η νέα ήττα στο πρωτάθλημα αλλά και τα όσα προηγήθηκαν με τον απρόσμενο αποκλεισμό του Ηλία Πουρσανίδη και του Τάσου Κατσαμπή από την αποστολή, έχουν... βαρύνει πολύ την ατμόσφαιρα. Βέβαια οι άνθρωποι του Ηρακλή προσπαθούν να αποφορτίσουν το κλίμα ενόψει μάλιστα και του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Δευτέρα. " Περασμένα ξεχασμένα" λένε προς τα έξω όμως δύσκολα να ισχύσει αυτό. Οι δύο ποδοσφαιριστές πάντως δεν συζήτησαν με το Σάββα Κωφίδη για το συγκεκριμένο θέμα που προκάλεσε πολλά σχόλια και οι εξηγήσεις δεν δόθηκαν. Εξηγήσεις δεν έδωσε ούτε ο τεχνικός του Ηρακλή σε σχετική ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, δίνοντας τροφή στους σεναριογράφους. Οι προθέσεις του Κωφίδη για το μέλλον των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών θα φανούν από το αν τους υπολογίζει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Συνάντηση για Καυταντζόγλειο

Την ώρα που στα γραφεία της ΕΕΑ θα συζητείται το θέμα των μετοχών του Ηρακλή, ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο Δημήτρης Χούλης θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο Καυταντζόγλειο με την επιτροπή διοίκησης του σταδίου. Η συνάντηση αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 12, ενώ την ίδια ώρα θα γίνει στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK