Αγωνία για τον Σέρεμετ, η αποστολή για Παναιτωλικό
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντίνο Σέρεμετ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας, βασικός εφέτος στην ενδεκάδα της Δόξας, ανέβασε πυρετό και λογικό είναι να μην θεωρείται βέβαιη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα από τη στιγμή που μένει εκτός προπονήσεων.
Πάντως ο Μάκης Κατσαβάκης τον συμπεριέλάβε στην αποστολή (μαζί με τους άλλους δύο τερματοφύλακες του ρόστερ), ελπίζοντας ότι μέχρι την ώρα του αγώνα θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εστία των “μαυραετών”.
Δεδομένες από την άλλη οι απουσίες των τραυματιών Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδη, Σικαλιά και του τιμωρημένου Βέρτζου.
Η αποστολή της Δόξας: Σερέμετ, Ρόκα, Θεοδωρόπουλος, Τριποτσέρης, Μπριλάκης, Γελαδάρης, Ψυχογιός, Λίμα, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γκαρακλίδης, Βάντερσον, Ουέλιγκτον, Λεάντρο, Κάπελ, Αραβίδης, Κυβελίδης, Κουμπρόγλου, Στεργιανός, Αγτζίδης.