"Αγριεμένος" ο Κονέ, ακούμπησε μπάλα ο Παπασταθόπουλος (VIDEOS)

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος έκανε τη διαφορά με τα καταπληκτικά γκολ και τις εξαιρετικές ενέργειες του στην προπόνηση της Δευτέρας. Ακούμπησε μπάλα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Δείτε videos από το πρόγραμμα των Ελλήνων διεθνών.

"Αγριεμένος" ο Κονέ, ακούμπησε μπάλα ο Παπασταθόπουλος (VIDEOS)

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό βροχή στο μεγαλύτερο μέρος της, καθώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ακολούθησε το πρώτο σκέλος και, μάλιστα, ακούμπησε μπάλα. Κατόπιν, έτρεξε με τον εργοφυσιολόγο Γιάννη Κωτσή.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Τοροσίδης έκανε μόνο τρέξιμο στην αρχή, ο Γιώργος Καραγκούνης προπονήθηκε ατομικά (αμφότεροι έχουν ένα μικρό πρόβλημα στο δικέφαλο) και ο Παναγιώτης Γλύκος απουσίασε λόγω ενός προβλήματος στο μάτι.

Πρόσωπο της προπόνησης ήταν, αναμφίβολα, ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο Φερνάντο Σάντος τον έβαλε στην ομάδα των βασικών (στα χαφ, δίπλα στον Γιάννη Μανιάτη).

Ο άσος της Μπολόνια έβαλε κάποια εντυπωσιακά γκολ στα μικρά τέρματα, κατά τη διάρκεια της τακτικής και της ανάπτυξης, υποχρεώνοντας τους περίπου 600 Βραζιλιάνους που βρίσκονταν στις εξέδρες να τον χειροκροτήσουν θερμά. Λίγο αργότερα, μάλιστα, όταν το πρόγραμμα μεταφέρθηκε στα μεγάλα τέρματα, έπιασε ένα τρομερό γυριστό, όπως εκείνο που είχε "πληγώσει" την Νάπολι στην περυσινή Serie A, αλλά ο Στέφανος Καπίνο απέκρουσε εξίσου εντυπωσιακά.

Κατά τη διάρκεια της τακτικής, με τους "κίτρινους" που επιτίθεντο αγωνίστηκαν οι Χολέμπας, Μανωλάς, Μόρας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονέ, Μήτρογλου και Βύντρα, ενώ με τους "μπλε" που αμύνονταν οι Παπασταθόπουλος, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Γκέκας, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Τζαβέλλας.

Σε γενικές γραμμές οι Έλληνες διεθνείς έδειξαν έντονο πάθος και διάθεση, ενώ εκτός από τον Παναγιώτη Κονέ, ο Κώστας Κατσουράνης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος.

Η προπόνηση διήρκεσε μιάμισι ώρα και μετά την ολοκλήρωσή της, οι Έλληνες διεθνείς ανταπέδωσαν το χειροκρότημα που εισέπραξαν από τους φιλάθλους, οι οποίοι τους έχουν "αγκαλιάσει" στο Αρακαζού.

Διαβάστε ακόμη:

Αγωνία για Ταχτσίδη (PHOTOS)

Τα "δώρα" των διεθνών στους φιλάθλους (VIDEO)

Οι τάπες του Μόρα, τα τρίποντα του Κονέ και ο Air... Σάμαρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK