"Αγρίεψε" ο Ντρογκμπά με οπαδούς των Red Bulls

Αν και είναι πλέον 38 ετών ο Ντιντιέ Ντρογκμπά εξακολουθεί να μη σηκώνει "μύγα στο σπαθί του". Αυτό το διαπίστωσαν κάποιοι οπαδοί των New York Red Bulls με τους οποίους έφτασε μία ανάσα από το να πιαστεί στα χέρια (video).

"Αγρίεψε" ο Ντρογκμπά με οπαδούς των Red Bulls
© @KLIMBERGCALCIO TWITTER

H ήττα της Montreal Impact στη Νέα Υόρκη με 1-0 από τους τοπικούς Red Bulls δεν άρεσε καθόλου στον Ντιντιέ Ντρογκμπά, όμως εκείνο που τον εξόργισε ακόμα περισσότερο και τον έβγαλε εκτός εαυτού ήταν η συμπεριφορά μερικών οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Το αποτέλεσμα ήταν να έρθουν πολύ... κοντά και να απειληθεί σύρραξη, με άνδρες της ασφαλείας του γηπέδου να μπαίνουν στη μέση και να χωρίζουν τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές πριν ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.

"Ήταν δύο οπαδοί που έβγαζαν λίγο παραπάνω ενθουσιασμό. Ξεπέρασαν λίγο τα όρια, αυτό είναι όλο", δήλωσε ο Ιβοριανός στράικερ, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε σπεύσει να "προσγειώσει" τον Θίο Γουόλκοτ.

Ο Άγγλος φορ είχε ανεβάζει tweet με το σκορ στο Άρσεναλ-Τσέλσι (3-0, ο ίδιος πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους "κανονιέρηδες") και χαμογελαστές φάτσες, με τον άρχοντα των λονδρέζικων ντέρμπι Ντρογκμπά (16 γκολ σε σύνολο 15 αγώνων με την Άρσεναλ) να απαντάει: "Συγχαρητήρια για τη νίκη σας, αλλά είναι εύκολο για να τα ποντίκια να χορέψουν όταν λείπει η γάτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK