Άγριες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ αν και προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά και το φινάλε βρήκε τους οπαδούς της να γιουχάρουν παίκτες και προπονητή.

Άγριες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιδανική αυτόχειρας! Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πέτρο Μάνταλο και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Πατίτο Ροντρίγκες, ωστόσο στο φινάλε βρήκε τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν χύσει την καρδάρα με το γάλα...

Μέσα σε μόλις πέντε λεπτά ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τα γκολ των Λε Ταλέκ (71') και Ουμπίδες (75') και κράτησε το 2-2 μέχρι το φινάλε, με τον Ζοζέ Μοράις να μην καταφέρνει ούτε στο τρίτο του παιχνίδι πρωταθλήματος από τότε που ανέλαβε τον "Δικέφαλο" να πανηγυρίσει τη νίκη.

Το τελευταίο μάλιστα σφύριγμα του Σταύρου Μάνταλου βρήκε τους φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου να ξεσπούν σε εντονότατες αποδοκιμασίες ενώ γιούχαραν λίγο αργότερα τους παίκτες της Ένωσης, όταν εκείνοι τους χειροκρότησαν για τη στήριξη που τους παρείχαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανέστης και Ατρόμητος σόκαραν την ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK