Άγριο τρολάρισμα σε Καβάνι με "καρφί" για Μπαρτσελόνα!

Ο Έντινσον Καβάνι σκόραρε δύο φορές στο πάρτι της Παρί με 4-0 επί της Γκινγκάμπ, με τους χαμένους να βρίσκουν όμως ευκαιρία να προκαλέσουν ξύνοντας πληγές από Μπαρτσελόνα!

PSG's Roberto Edinson Cavani reacts during the League Cup final soccer match between PSG and Monaco in Decines, near Lyon, central France, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
PSG's Roberto Edinson Cavani reacts during the League Cup final soccer match between PSG and Monaco in Decines, near Lyon, central France, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Να μην μπορείς να ευχαριστηθείς ούτε τις όμορφες βραδιές σου! Ο Έντινσον Καβάνι έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα της Γκινγκάμπ στο 4-0 υπέρ της Παρί το βράδυ της Κυριακής και έφτασε συνολικά τα 29 γκολ στη φετινή Ligue 1 που τον κρατούν μέσα στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι, παρόλα αυτά η χαμένη της υπόθεσης βρήκε τον τρόπο για να του μετριάσει λίγο τη χαρά.

Αυτό έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, με τον διαχειριστή του λογαριασμού να προβαίνει σε ένα άκρως χιουμοριστικό αλλά και ταυτόχρονα προκλητικό σχόλιο απέναντι στον Ουρουγουανό σκόρερ μετά το δεύτερο γκολ του στο ματς.

"Γιατί παίζεις με αυτό τον τρόπο εναντίον μας και όχι κόντρα στην Μπαρτσελόνα", ήταν το σχόλιο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να "χτυπήσει" την ευαίσθηση χορδή του "Matador", ο οποίος ήταν μέλος της Παρί η οποία πριν λίγο καιρό γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League μετά την ήττα 6-1 από την Μπαρτσελόνα.

Για όσους πάντως σπεύσουν να κατηγορήσουν τους ανθρώπους που διαχειρίζοντα τα social media της Γκινγκάμπ για "μαύρο χιούμορ" να αναφέρουμε πως μετά το βαρύ 4-0 από την Παρί προχώρησαν και σε αυτοσαρκασμό, γράφοντας: "Ήρθαμε, είδαμε και χάσαμε" παραφράζοντας την διάσημη λατινική φράση "ήρθον, είδον και απήλθον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK