Άγριο ξύλο με μπουνιές και καρέκλες σε ντέρμπι τοπικού στη Χαλκιδική

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι μεταξύ Αστέρα Αγίου Νικολάου και Δόξα Καλυβών στο τοπικό πρωτάθλημα της Χαλκιδική, καθώς παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, ενώ φίλαθλοι πετούσαν φωτοβολίδες και διάφορα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο.

Άγριο ξύλο με μπουνιές και καρέκλες σε ντέρμπι τοπικού στη Χαλκιδική

Άσχημες εικόνες για ακόμα μία φορά είδαμε σε ελληνικά γήπεδα. Περιστατικά βίας το ένα διαδέχονται το άλλο στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Εντός συνόρων σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα μετά το φινάλε στο ντέρμπι τοπικού στη Χαλκιδική μεταξύ Αστέρα Αγίου Νικολάου και Δόξα Καλυβών. Συγκεκριμένα, ο τρόπος που οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το γκολ του Μουρμούρη άναψε τα αίματα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα παίκτες και προπονητές να πιαστούν στα χέρια.

Την ίδια στιγμή, κάποιοι από εκείνους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι κορυφής δεν παρέμειναν αμέτοχοι στο συμβάν, αλλά πέταξαν φωτοβολίες, διάφορα αντικείμενα, ακόμα και πλαστικές καρέκλες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι πιο ψύχραιμοι έσπευσαν να ηρεμήσουν, μαζί με τον διαιτητή, την κατάσταση, με τα επεισόδια να σταματούν λίγο αργότερα και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται.

24MEDIA NETWORK