"Αιχμάλωτος" στα Εμιράτα ο Νιλμάρ!

Νέο επεισόδιο στο απίστευτο σίριαλ του Βραζιλιάνου με την Αλ Νασρ! Γιατί δεν ολοκληρώθηκε η επιστροφή του στη Λιόν; Γιατί δεν μπορεί ούτε να... δει τα μέλη της οικογένειάς του; Τι συμβαίνει με την πανέμορφη σύζυγό του και τα παιδιά τους; Το Contra.gr αποκαλύπτει... (pics).

"Αιχμάλωτος" στα Εμιράτα ο Νιλμάρ!

O Βραζιλιάνος Νιλμάρ έπαιξε πολύ δυνατά στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού μέσα στον Αύγουστο. Οι Ερυθρόλευκοι έδιναν "Γη και Ύδωρ" για να τον αποκτήσουν, έβαλαν τον -πρώην συμπαίκτη του στη Βιγιαρεάλ- Ιμπαγάσα να τον έχει από κοντά, αλλά όταν όλα έδειχναν να μπαίνουν στην τελική ευθεία, η υπόθεση κόλλησε λόγω των διαφορών του 32χρονου άσου με την Αλ Νασρ.

Την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, στις 31 Αυγούστου, ξαφνικά το θέμα ξανάνοιξε, καθώς όπως σας ενημέρωσε το Contra.gr, μπήκε σφήνα να τον αποκτήσει η γαλλική Λιόν. Η ομάδα του "Σαμπιονά" που είχε φέρει στα νιάτα του τον Νιλμάρ στην Ευρώπη, ξέμεινε ξαφνικά από επιθετικούς, τον... θυμήθηκε, έκανε κίνηση και έφτασε πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Υπήρξαν και σχετικά δημοσιεύματα μέχρι και από την έγκυρη "Equipe".Τελικά, το μπέρδεμα για τη λύση της συνεργασίας του ήταν τόσο μεγάλο που δεν... πρόλαβε να υπογράψει ούτε στη Λιόν.Έχασε και τις σχετικές προθεσμίες, με αποτέλεσμα να ξεμείνει στο Ντουμπάι, χωρίς, μάλιστα, τη δυνατότητα να έχει κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ούτε να ταξιδέψει δεν μπορεί, καθώς στις χώρες του Κόλπου όλοι οι ξένοι υποχρεώνονται να παραδώσουν τα διαβατήριά τους στις αρχές και τα παίρνουν πίσω για να φύγουν, μόνο όταν δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες.Και ο Νιλμάρ έχει ακόμη εκκρεμότητες και, μάλιστα, σοβαρές με την ομάδα του. Άρα δεν μπορεί ούτε να "πετάξει" σε άλλο προορισμό, ούτε την οικογενειά του να φέρει κοντά του...

Οι βαθύπλουτοι ιδιοκτήτες της Αλ Νασρ βλέποντας ότι έχει "καθίσει" πάνω στο συμβόλαιό του και διεκδικεί περισσότερα από εκείνα που οι ίδιοι ήθελαν να του δώσουν, δεν φρόντισαν να ανανεώσουν τις βίζες για να πάνε στο Ντουμπάι η σύζυγος του Νιλμάρ και τα δύο τους παιδιά. Έτσι όπως τα έκανε ο διεθνής άσος, έμεινε μόνος του στα Εμιράτα και σα να μην έφτανε αυτό, κάνει προπόνηση με τις... μπουλντόζες.

Μόνος του το πρωί υπό την επίβλεψη ενός γυμναστή κι ενός φυσιοθεραπευτή και το απόγευμα με τη Β' ομάδα της Αλ Νασρ. Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα... λίγα! Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Νιλμάρ πάει να τα χάσει όλα, μέχρι και να "κόψει" πρόωρα το ποδόσφαιρο, αν μείνει για πολύ καιρό ακόμη χωρίς ομάδα και αγώνες στα πόδια του.

Δείτε τη σύντροφό του, Λάουρα Γκιμαράες:

"Αιχμάλωτος" στα Εμιράτα ο Νιλμάρ!
"Αιχμάλωτος" στα Εμιράτα ο Νιλμάρ!
"Αιχμάλωτος" στα Εμιράτα ο Νιλμάρ!
"Αιχμάλωτος" στα Εμιράτα ο Νιλμάρ!
"Αιχμάλωτος" στα Εμιράτα ο Νιλμάρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σε ποια ομάδα καταλήγει ο Νιλμάρ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK