Αιχμές Καραπαπά για Σαραϊδάρη!

Η έναρξη συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον πρώην βοηθό διαιτητή, Σταύρο Σαραϊδάρη, προκάλεσε το δηκτικό σχόλιο του Κώστα Καραπαπά. Διαβάστε τι έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης πως ξεκινάει συνεργασία με τον βετεράνο διαιτητή Δημήτρη Σαραϊδάρη ο οποιός "αναλαμβάνει ρόλο δημοσίων και διεθνών σχέσεων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ" και λίγες ώρες αργότερα υπήρχε αντίδραση από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα από τον διευθυντή επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος μέσω του προσωπικού προφίλ του στο Facebook, προχώρησε σε ένα "αιχμηρό" ποστάρισμα, γράφοντας τα εξής: "Σήμερα πάντως απέκτησε τη σωστή διάσταση η βαθμολόγηση των διαιτητών από τον παρατηρητή Σαραιδάρη στο Λαμία-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (και οι τυφλοί, θα δούν...)!!!"

Η αναφορά του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού έχει να κάνει με την παρουσία του Σαραϊδάρη ως παρατηρητή στο Λαμία-Ολυμπιακός στο Περιστέρι για την 2η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς που οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν έντονα παράπονα για την αντιμετώπισή τους από τη διαιτησία.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK