Αιχμές Λέτο για Παναθηναϊκό: "Το τηλέφωνό μου μπορώ να τους το δώσω"

Ο Σεμπαστιάν Λέτο αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ηρακλή όμως ο ίδιος έχει παράπονο από τη διοίκηση για το θέμα του συμβολαίου. Και δεν το έκρυψε!

Αιχμές Λέτο για Παναθηναϊκό: "Το τηλέφωνό μου μπορώ να τους το δώσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έδειχνε να "κολλάει" απέναντι στον Ηρακλή όπως και στο ματς Κυπέλλου χάνοντας αρκετές ευκαιρίες όμως στο 58' του αγώνα μίλησε η κλάση και η εξυπνάδα του Σεμπαστιάν Λέτο που μπήκε δυνατά στη μεγάλη περιοχή και άνοιξε το σκορ για το "τριφύλλι" ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο της νίκης.

Το γκολ αυτό σε συνδυασμό με την καλή του εμφάνιση είχε ως αποτέλεσμα ο Αργεντινός να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς των "πρασίνων" που βρέθηκαν στις εξέδρες της "Λεωφόρου" το απόγευμα της Κυριακής, με τον ίδιο να δίνει μάλιστα το σύνθημα για τα ματς με Σταντάρ και Ολυμπιακό:

Αιχμές Λέτο για Παναθηναϊκό: "Το τηλέφωνό μου μπορώ να τους το δώσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Προτιμώ τη νίκη και στα δύο ματς. Την Πέμπτη έχουμε ένα σημαντικό ματς, κάναμε απέναντί τους φανταστικό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχαμε τύχη για να πάρουμε κάτι. Μπορούμε με τον κόσμο μας να πάρουμε το πρώτο τρίποντο στο Europa League. Το παιχνίδι της Κυριακής θα το σκεφτούμε αργότερα", δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο "Σέμπα", αφού σε ερώτηση που του έγινε για το συμβόλαιό του (διανύει την τελευταία του σεζόν) και το αν θα ήθελε να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και μετά το καλοκαίρι, δεν έκρυψε το παράπονό του για τη στάση της διοίκησης.

"Η ομάδα θα αποφασίσει αν ενδιαφέρεται, μέχρι τώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου οπότε εγώ πρέπει να μένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Αν πρέπει να δώσω σε κάποιον τον αριθμό μου για να επικοινωνήσει μαζί μου, θα το κάνω με ευχαρίστηση αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στραματσόνι: "Άλλαξαν οι διαιτητές γιατί είμαστε ανταγωνιστικοί"
Νίκη με ξέσπασμα και... φύγαμε για "Καραϊσκάκη"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK