Αιγάλεω: Ελπίδες για Αγρίτη

Αιγάλεω: Ελπίδες για Αγρίτη
Μπορεί οι πρώτες εκτιμήσεις να έλεγαν για δέκα ημέρες απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, όμως ο Ανέστη Αγρίτης έδειξε την Πέμπτη ότι υπάρχει περίπτωση να προλάβει το παιχνίδι του Αιγάλεω την Κυριακή απέναντι στην Προοδευτική.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος στο παιχνίδι της Ολυμπιακής ομάδας (Τετάρτη 15/02) υπέστη διάστρεμμα, εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, το οποίο και διαπίστωσε ότι το τραύμα του έχει υποχωρήσει θεαματικά δίνοντας του ελπίδες για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Χατζάρας άκουσε με ευχαρίστηση την είδηση, καθώς βλέπει ένα ένα τα προβλήματά του να λύνονται. Εξάλλου, στη διάθεση του τεχνικού του "Σιτι" βρίσκονται οι Μουστόγιαννης και Λιαπάκης που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις του από την Εθνική Ελπίδων, ενώ κανονικά από την Τετάρτη στην Αθήνα βρίσκεται και ο Σιντεμπέ, ο οποίος και κατέκτησε την 4η θέση με το Μάλι στο Κόπα Αφρικά.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του Χατζάρα, αυτό αφιερώθηκε σε θεωρία και ασκήσεις που θα καταφέρουν να ...σπάσουν την σκληρή άμυνα της Προοδευτικής, η οποία και λογικά θα κλειστεί στην περιοχή της για να μπορέσει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK