ΑΪΚ Στοκχόλμης - Παναθηναϊκός 0-2

Ο Παναθηναϊκός πήρε πανηγυρική πρόκριση με νίκη 2-0 μέσα στην Στοκχόλμη επί της ΑΙΚ και θα βρεθεί στην κλήρωση των πλέι οφ του Europa League την Παρασκευή. Πρωταγωνιστές Μπεργκ, Ιμπάρμπο και άμυνα.

ΑΪΚ Στοκχόλμης - Παναθηναϊκός 0-2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε τον Παναθηναϊκό με διάταξη 3-5-2 και τον Γιώργο Κουτρουμπή να πλαισιώνει τους Ροντρίγκο Μολέντο και Ιβάν Ιβανόφ, ενώ ο Γουακάσο Μουμπάρακ πήρε όλη την αριστερή πτέρυγα.

Οι "πράσινοι" είχαν απέναντί τους επίσης σχήμα με τρεις αμυντικούς και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επιθέσεις, παρότι στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα ο Ιταλός τεχνικός προϊδέασε για γκολ.

Η ελληνική ομάδα ήταν πολύ καλή στην αμυντική οργάνωση και με τη βοήθεια πίεσης, απέτρεψε τη δημιουργία κινδύνων. Ταυτόχρονα, όμως, ο Ζέκα βρέθηκε σε κακή μέρα επιθετικά και δεν έβρισκε τους συμπαίκτες του, με συνέπεια το μηδέν να παραμείνει για όλο το 1ο μέρος.

Δευτερόλεπτα μετά από το σφύριγμα του 2ου μέρους, ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε με κάθετη τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και ο Κολομβιανός σημείωσε το "παρθενικό" τέρμα του με τη νέα ομάδα του. Το μομέντουμ ήταν ξεκάθαρα με τους "πράσινους", οι οποίοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 52' με ατομική ενέργεια του Ρόμπιν Λουντ.

Το τετ α τετ του Μπεργκ στο 59' ανάγκασε την ΑΙΚ να προβεί σε διπλή αλλαγή και να αρχίσει να πιέζει στο τελευταίο ημίωρο. Στο 66', μάλιστα, ο Στέφαν Ισιζάκι είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι (με κόντρα). Η αναπόφευκτη άνοδος των Σουηδών στον αγωνιστικό χώρο άφησε κενά στα μετόπισθεν. Σε μία τέτοια φάση, ο Σεμπαστιάν Λέτο που είχε περάσει στον αγώνα, εκκίνησε μία αντεπίθεση και ο Μπεργκ την τελείωσε, "τελειώνοντας" παράλληλα και την υπόθεση πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι χρειάζονταν τέσσερα γκολ που δεν ήταν δυνατό να τα βρουν (παρότι είχαν κάποιες καλές στιγμές) και ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη, που τον στέλνει στην κλήρωση της Νιόν το μεσημέρι της Παρασκευής (14:00), όπου θα βρεθεί στο γκρουπ των ισχυρών στα πλέι οφ του Europa League.

MVP

Μία ασίστ και ένα γκολ. Οι εκπρόσωποι του Μάρκους Μπεργκ έχουν ραντεβού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στη Σουηδία για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του αρχισκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια και εκείνος έβαλε την... υπογραφή πριν από την υπογραφή. Ίσως τον τίτλο του MVP, πάντως, να πρέπει να πάρει η... συνεργασία που είχε με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, στοιχείο που μπορεί να καθοδηγήσει τον φετινό Παναθηναϊκό.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Ο Ιβάν Ιβανόφ για ακόμα μία φορά έδειξε ότι δεν μπορεί να φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο απόδοσης στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Λάθη, ασυνεννοησία και γενικώς ένα κενό στον χώρο ευθύνης του, με την ΑΙκ να καταγράφει ευκαιρίες, αλλά με την ασφάλεια του 2-0, να μην έχει μεγάλη σημασία.

ΣΧΟΛΙΟ

Επί ιταλικού εδάφους, Αντρέα Στραματσόνι σήμαινε άμυνα με τρεις. Επί ελληνικού εδάφους δεν του βγήκε συχνά, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση χρειαζόταν και η συνταγή πέτυχε. Για μία ώρα, ο Παναθηναϊκός "κλείδωσε" τους Σουηδούς και από τη στιγμή που βρήκε το γκολ που έψαχνε, δεν γινόταν να δεχθεί τρία και να αποκλειστεί. Βρήκε ένα δυνατό σημείο, στηρίχθηκε σε αυτό και τέλος...

ΑΙΚ (5-1-3-2): Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Χούιφελντ, Γιόχανσον, Σούντγκρεν, Οφόρι, Μπλόμπεργκ (64' Γιασίν), Αφάνε (64' Άβντιτς), Ισιζάκι (79' Σαλέτρος), Μάρκανεν

Παναθηναϊκός (3-5-2): Στιλ, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Μολέντο, Μέστο, Ζέκα, Λεντέσμα (68' Νάνο), Λουντ (84' Βιγιαφάνιες), Γουακάσο, Ιμπάρμπο (70' Λέτο), Μπεργκ

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

18:58
Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα από την "Tele2 Arena".
19:01
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΑΪΚ Στοκχόλμης στη ρεβάνς του γ' προκριματικού γύρου του Europa League.
19:03
Το ματς του "Απόστολος Νικολαΐδης" είχε λήξει με σκορ 1-0 υπέρ του Τριφυλλιού, με γκολ-κεφαλιά του Μολέντο στο 79'.
19:05
Ο Νίκλας Χουλτ δεν κατάφερε να να αγωνιστεί και τη θέση του ως αριστερός μπακ-χαφ θα πάρει ο Γουακάσο, ενώ ο Λουντ εισέρχεται στην ενδεκάδα.
19:06
Την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Στιλ, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Μολέντο, Μέστο, Γουακάσο, Λεντέσμα, Λουντ, Ζέκα, Μπεργκ, Ιβανόφ.
19:10
Αναπληρωματικοί είναι οι Κοτσόλης, Ρέις, Μπουμάλ, Λέτο, Βιγιαφάνιες, Νάνο, Κλωαρίδης.
19:13
Για την ΑΪΚ αρχίζουν οι Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Γιόχανσον, Μπλόμπεργκ, Μαρκάνεν, Όφορι, Σάντγκρεν, Ισχιζάκι, Χόιβελντ, Αφάνε.
19:14
Στον πάγκο της βρίσκονται οι Λίνερ, Άβντιτς, Βαϊσάνεν, Γιασίν, Σάλεστρος, Γκράβιους, Κπόζο.
19:15
Περίπου 100 φίλοι του Τριφυλλιού, μέλη του τοπικού συνδέσμου, υποδέχτηκαν την αποστολή όταν έφτασε στο "Tele2 Arena".
19:24
Ο Στραματσόνι παρατάσσει τον Παναθηναϊκό με 3-5-2, με τον Στιλ στην εστία, τους Κουτρουμπή, Ιβανόφ, Μολέντο στην τριάδα της άμυνας, οι Μέστο και Γουακάσο είναι οι δύο μπακ-χαφ, ο Λεντέσμα έχει ρόλο αμυντικού χαφ και τον πλαισιώνουν δεξιά και αριστερά οι Ζέκα και Λουντ και οι Ιμπάρμπο και Μπεργκ συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο.
19:28
Η ΑΪΚ του Νόρλινγκ παρατάσσεται με 3-4-3 με τον Κάργκρεν γκολκίπερ, τους Κάρλσον, Χόιβελντ, Γιόχανσον στην τριάδα της άμυνας, τους Οφόρι και Αφάνε κεντρικό δίδυμο, τον Χάουκσον δεξιό μπακ και τον Σάντγκρεν αριστερό, του; Μπλόμπεργκ και Ισχιζάκι ως εξτρέμ και τον Μαρκάνεν στην επίθεση.
19:30
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάνουν την προθέρμανση τους.
19:32
Οι παίκτες της ΑΪΚ Στοκχόλμης κάνουν και αυτοί την προθέρμανση τους.
19:34
Πριν την έναρξη του ματς, ο Χουλτ μίλησε στον ΟΤΕ TV. "Νοιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Έχουμε ένα καλό προπονητικό τιμ. Νοιώθω καλά, έχουμε καταπληκτικούς οπαδούς και όλα είναι υπέροχα μέχρι στιγμής" δήλωσε ο Σουηδός αριστερός μπακ-χαφ.

19:36
Διαιτητής είναι ο Γάλλος Τόνι Σαπρόν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χικάμ Ζακρανί και Αλεξάντρε Βιάλα και τέταρτο τον επίσης Γάλλο, Ολιβιέ Τουάλ.,
19:37
Περίπου 20 λεπτά πριν τη σέντρα, στις εξέδρες βρίσκονται 5.000 θεατές.
19:40
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι στην Στοκχόλμη, για να παρακολουθήσει το ματς, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Γιάννη Αλαφούζο.
19:41
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν κατέστη εφικτό να έρθει στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.
19:42
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προθέρμανση τους και αποχωρούν για τα αποδυτήρια.
19:43
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα αγωνιστούν με παπούτσια με πλαστικές τάπες, για να ανταποκριθούν στην ιδιαιτερότητα του συνθετικού χλοοτάπητα.
19:45
Παρότι το χόρτο είναι συνθετικό, οι Σουηδοί το βρέχουν πριν τη σέντρα... Άγνωστο το γιατί.
19:47
Η μεταγραφή του Ρινάλντι αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, αφού οι συζητήσεις διεκόπησαν το μεσημέρι, ώστε ο Ζιλμπέρτο να έρθει στην Στοκχόλμη.
19:50
Συννεφιασμένος ο καιρός, αλλά δεν βρέχει. Διότι γύρω στις 5 τοπική ώρα, ξέσπασε καταιγίδα.
19:54
Οι προσδοκίες των ανθρώπων της ΑΪΚ έχουν διαψευστεί ως προς την προσέλευση των θεατών, αφού στις εξέδρες βρίσκονται περίπου 10.000.
19:55
Από τα μεγάφωνα παίζει ο ύμνος της ΑΙΚ, ο οποίος έχει έναν πιο κλασικό ρυθμό.
19:57
Μπαίνουν στο γήπεδο οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων μαζί με τους διαιτητές. 
19:57
Ακριβώς από πάνω μπορείτε να ακούσετε την μετάδοση του Μπάμπη Τσιμπίδα από τη Στοκχόλμη για τον Sport24 Radio 103,3.
19:58
Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η αναμέτρηση. 
19:59
Οι παίκτες της ΑΙΚ είναι στη σέντρα.
20:00

1' 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.
20:01
Ψηλά πιέζει από την αρχή ο Παναθηναϊκός. Πέρα από τους Μπεργκ και Ιμπάρμπο ανεβαίνει ψηλά και ο Λουντ για να δυσκολέψει το κατέβασμα της μπάλας από τα στόπερ των γηπεδούχων.
20:02

2'

Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού βγήκε γρήγορα ο Στιλ και μάζεψε πριν από τον Μαρκάνεν.
20:04

3'

Πρώτη τελική προσπάθεια για τους Σουηδούς. Μετά από διώξιμο της μπάλας αυτή στρώθηκε στον Ισιζάκι που σούταρε χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Στιλ.
20:05

5'

Παραχωρεί κόρνερ ο Μολέδο που δεν είχε δει από πίσω του τον Στιλ.
20:06

6'

Νέο κόρνερ για τους Σουηδούς με κεφαλιά του Ζέκα.
20:06
Ο Ισιζάκι προσπάθησε να βάλει ένα εντυπωσιακό γκολ αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα πάνω από το οριζοντιο δοκάρι του Στιλ.
20:08
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πιέζει ψηλά, αλλά κοντεύουμε να συμπληρώσουμε δέκα λεπτά χωρίς οι πράσινοι να έχουν καταφέρει να κρατήσουν την μπάλα.
20:10

10'

Φάουλ σε καλή θέση για σέντρα για τον Παναθηναϊκό.
20:11
Κακή εκτέλεση από τον Λεντέσμα έδιωξαν εύκολα οι αμυντικοί της ΑΙΚ.
20:12

12'

Πρώτη οργανωμένη επίθεση για τον Παναθηναϊκό. Λουντ και Μέστο έπαιξαν ωραία το 1-2, όμως η σέντρα του Ιταλού με το αριστερό ήταν κακή.
20:14

14' 

Ωραία αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό και φάουλ που κερδίζει από τα αριστερά ο Γουακάσο. Καλή θέση για σέντρα.
20:15

15'

Ο Χάουγκσον διώχνει σε κόρνερ.
20:15

16'

Κίτρινη κάρτα στον Λεντέσμα για καθυστέρηση.
20:16
Κακή πάσα του Μπεργκ στον Ιμπάρμπο και τελειώνει έτσι η φάση για τον Παναθηναϊκό.
20:18
Το πρέσινγκ του Παναθηναϊκού φτάνει μέχρι την περιοχή της ΑΙΚ και οι Σουηδοί δεν μπορούν τα τελευταία λεπτά να κυκλοφορήσουν την μπάλα.
Την ίδια ώρα βέβαια οι πράσινοι αφήνουν αρκετό ελεύθερο χώρο στους γηπεδούχους.
20:20
Συμπληρώνονται σιγά σιγά τα πρώτα 20 λεπτά στο παιχνίδι με τους Σουηδούς να απειλούν μόνο από κάποιες στατικές φάσεις και σημαδεύοντας τον Μαρκάνεν στην επίθεση.
20:23

23'

Καλή αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετική μπαλιά του Λεντέσμα στον κενό χώρο για τον Μπεργκ, εκείνος πάτησε στον επερχόμενο Ιμπάρμπο, όμως ο Κολομβιανός έκανε κακό κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία για να δώσει στον αμαρκάριστο Λουντ που θα έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΙΚ.
20:26
Μόλις μία τελική έχουμε δει σε αυτό το πρώτο 25λεπτο του αγώνα. Από την μία ο Παναθηναϊκός στέκεται καλά αμυντικά και δεν επιτρέπει στους Σουηδούς να βρουν διαδρόμους πιέζοντας ψηλά. Την ίδια ώρα, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Στραματσόνι τα χαλούν λίγο την κρίσιμη τελευταία πάσα. 
20:30

31'

Εξαιρετικό τάκλιν από τον Μολέντο που έκοψε επικίνδυνη αντεπίθεση της ΑΙΚ.
20:32

32'

Ο Ιμπάρμπο προσπάθησε με σέντρα να βρει τον Μπεργκ, αλλά ο Κάρλγκρεν βγήκε εύκολα και μπλόκαρε.
20:34
Χαρακτηριστικό της εικόνας του ματς είναι αυτό που συμβαίνει τώρα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν κλείσει καλά τους χώρους και ο Κάλγκρεν έχει ανέβει ψηλά προσπαθώντας να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στην κυκλοφορία της μπάλας.
20:35

35' 

Καλή σέντρα του Οφόρι, δύο παίκτες της ΑΙΚ ήταν μόνοι τους όμως κανένας από αυτούς δεν βρήκε την μπάλα και εκείνη κατέληξε στον Στιλ. Κακή αντίδραση της άμυνας του Παναθηναϊκού σε αυτή τη φάση.
20:36

36' 

Μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα ο Ζέκα έμεινε στο έδαφος και φαίνεται να πονάει.
20:37
Βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και δείχνει να μην πατάει καλά. Ωστόσο, θα επιστρέψει στο ματς.
20:37
Επέστρεψε ο Ζέκα χωρίς ομως να πατάει καλά.
20:41

41' 

Σουτ από τον Χάουγκσον που βγήκε στην πλάτη του Γουακασο, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Στιλ.
20:42

42'

Κίτρινη κάρτα στον Γιόχανσον. Τρεις φορές τράβηξε τον Ιμπάρμπο σε μία φάση.
20:44
Ανέβηκε στα τελευταία λεπτά η ΑΙΚ χωρίς να κάνει κάτι το αξιόλογο πέρα από το σουτ του Χάουγκσον. Μπήκαμε στο  τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και περιμένουμε να δούμε πόσα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
20:45

45'

Κόρνερ για την ΑΙΚ μετά από λάθος εκτίμηση από τον Ιβανόφ.
20:45
Τέλος της φάσης με επιθετικό φάουλ.
20:45
Ένα λεπτό ο χρόνος των καθυστερήσεων.
20:46

45+1'

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
20:49
Ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου τα έχει πάει εξαιρετικά στην άμυνα και η πίεση του έχει αποφέρει καρπούς, ενώ οι ελάχιστες αδράνειες δεν του έχουν στοιχίσει. Την ίδια ώρα στην επίθεση δείχνει ότι μπορεί να βρει διαδρόμους αρκεί να είναι ποιο προσεκτικοί οι πράσινοι στην τελική πάσα.
21:00
Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
21:01
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του περίπου 45 λεπτά για να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και να βρεθεί εκείνος στην αυριανή κλήρωση των πλέι οφ του Europa.
21:01
Οι παίκτες των δύο ομάδων είναι έτοιμοι να βγουν στο γήπεδο.
21:02
Όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.
21:03

46'

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
21:03

46'

ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Μαγική κάθετη πάσα από τον Μπεργκ, ο Ιμπάρμπο βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της ΑΙΚ και τον "εκτέλεσε" ανοίγοντας το σκορ. 
21:05

47'

Κίτρινη κάρτα στον Οφόρι. Δυνατό μαρκάρισμα του μέσου της ΑΙΚ στον Ζέκα σωστή η κάρτα.
21:07
Σε 25 δευτερόλεπτα ο Παναθηναϊκός έκανε ότι δεν κατάφερε σε 45 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο. Τι είναι αυτό; Να κάνει μία τελική προσπάθεια. Τα έκανε με τον Ιμπάρμπο και πέτυχε ένα γκολ που τον στέλνει ακόμα πιο κοντά στην επόμενη φάση. Όλα τα λεφτά η κάθετη πάσα του Μπεργκ.
21:08

50'

Κίτρινη κάρτα στον Μαρκάνεν. Ο Φινλανδός έσπρωξε τον Μολέντο και σωστά είδε την κάρτα από τον διαιτητή.
21:09
Έχουν νεύρα οι παίκτες της ΑΙΚ και φαίνεται σε όλες τις κινήσεις τους στο γήπεδο.
21:11

52' 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΝΤ: Ο Λουντ έκανε τον... Μέσι, άδειασε τρεις παίκτες της ΑΙΚ με εντυπωσιακή προσπάθεια και ο Κάλγκρεν του στέρησε ένα τρομερό γκολ.
21:13
Έχει ανέβει η ΑΙΚ για πιέσει και πλέον έχει αφήσει πολλούς κενούς χώρους πίσω.
21:16

57' 

Άριστος τακτικά ο Λουντ που είναι ανεβασμένος από την αρχή της προετοιμασίας. Κόντρα των Σουηδών, ο Γουακάσο είχε ανέβει ψηλά από την προηγούμενη φάση και ο Φινλανδός βρέθηκε στην σωστή θέση τη σωστή στιγμή.
21:17

59'

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Μαγική πάσα του Λεντέσμα σε θέση τετ α τετ ο Μπεργκ με τον Κάλγκρεν να κρατά το 0-1.
21:18
Δύο αλλαγές ετοιμάζει ο Νόρλινγκ για την ΑΙΚ.
21:18
Γιασίν και Άβντιτς θα μπουν σε λίγο και μένει να δούμε ποιος θα αντικαταστήσουν.
21:20

61'

Διπλή αλλαγή για την ΑΙΚ. Βγαίνουν οι Μπόμπεργκ και Αφάνε και μπαίνουν οι Γιασίν, Άβντιτς.
21:20
Κακή εκτίμηση της φάσης από τον Ιβανόφ έσωσε με εξαιρετικό τάκλιν ο Μολέντο.
21:21
Πιέζει η ΑΙΚ αφού με τις αλλαγές που έγιναν έχει γίνει πιο επιθετική. Άλλωστε, εκείνη είναι που χρειάζεται τρία γκολ για να προκριθεί.
21:23

65' 

Φάουλ σε εξαιρετική θέση για την ΑΙΚ. Ο Μολέντο στην προσπάθεια του να βγει πρώτος στην εναέρια μονομαχία υπέπεσε στην παράβαση.
21:23
Ο Ισιζάκι είναι εκείνος που θα το εκτελέσει.
21:24

66'

ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΚ (Ισιζάκι). Το φάουλ του Ισιζάκι βρήκε στο τείχος άλλαξε πορεία και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στιλ.
21:24

67'

Κίτρινη κάρτα στον Κουτρουμπή. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έχασε τον αντίπαλο και αναγκάστηκε να τον τραβήξει από πίσω βλέποντας σωστά την κίτρινη κάρτα.
21:25

68'

Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νάνο μπαίνει αντί του Λεντέσμα.
21:26
Ο Ισπανός θα πάει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Γουακάσο θα περάσει πιο μπροστά και ο Λουντ θα πάει δίπλα στον Ζέκα.
21:26
Πιέζει η ΑΙΚ στα τελευταία λεπτά και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα.
21:27
Θα μπει σε λίγο και ο Λέτο στο ματς.
21:27

70'

Δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιμπάρμπο αποχωρεί και δίνει τη θέση του στον Λέτο.
21:29

72'

Συνεχίζει να πιέζει η ΑΙΚ και ο Μολέντο διώχνει σε κόρνερ.
21:29
Διώχνει με τις γροθιές ο Στιλ.
21:31

73' 

ΓΚΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (ΜΠΕΡΓΚ). Μακρινή μπαλιά από τον Λέτο κακός διώξιμο από την άμυνα με τον Γουακάσο να κλέβει, τη γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Μπεργκ και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0.
21:32
Κάπου εδώ η σεμνή τελετή μοιάζει να τελειώνει αφού η ΑΙΚ θέλει τέσσερα γκολ πια...
21:33

75' 

Κακός υπολογισμός της φάσης και πάλι από τον Ιβάνοφ διώχνει ο Μολέντο.
21:34

76'

Καλή στιγμή για την ΑΙΚ. Ο Άβντιτς μετά από φάση διαρκείας πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά αστόχησε.
21:34

77'

Εξαιρετικός και πάλι ο Μολέντο διώχνει σε κόρνερ.
21:34
Απομακρύνει ο Στιλ με γροθιές...
21:35

78'

Τυχερός ο Άβντιτς αφού η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του από κόντρα, όμως ο Στιλ βγήκε γρήγορα και τελείωσε την φάση.
21:36

78'

Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ΑΙΚ. Ο Ισιζάκι βγήκε και ο Σαλέτρος πέρασε στη θέση του.
21:38

80'

Μεγάλη απόκρουση του Στιλ. Από καραμπόλα η μπάλα στρώθηκε στον Μάρκανεν ο οποίος προσπάθησε με ένα σκαστό σουτ να απειλήσει τον Στιλ και ο Άγγλος τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.
21:38

81'

Κίτρινη κάρτα στον Στιλ για καθυστέρηση. 
21:39

82'

Μακρινό σουτ του Γουακάσο η μπάλα άουτ.
21:40
Ο Βιγιαφάνιες θα μπει σε λίγο και αυτός στον αγωνιστικό χώρο για να κλείσει έτσι ο Στραματσόνι τις αλλαγές του.
21:41

84' 

Τρίτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Λουντ αποχωρεί και δίνει τη θέση του στον Βιγιαφάνιες.
21:42
Μπήκαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού.
21:44

86'

Μεγάλη απόκρουση του Στιλ. Ο Άβντιτς ξεπέρασε τον Ιβανόφ και ο Στιλ με τα ακροδάκτυλα έδιωξε σε κόρνερ.
21:45
Οι Σουηδοί δεν τα παρατούν και προσπαθούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ...
21:46
Το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού και ο Στιλ σε δύο περιπτώσεις τους το έχουν στερήσει.
21:47
Κρατούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την μπάλα ενώ πλησιάζουμε στη συμπλήρωση των 90 λεπτών.
21:48
Μένει να δούμε πλέον πόσα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
21:48
Δεν ζητάγαμε τίποτα καλύτερο; Τρία λεπτά ο επιπλέον χρόνος... 
21:48

90+1'

Παραχωρεί κόρνερ ο Μολέντο.
21:50

90+2'

Ωραίος συνδυασμός Λέτο και Βιγιαφάνιες ο πρώτος σούταρε, αλλά ο Κάρλγκρεν κράτησε το 2-0.
21:50
Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων,
21:51
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
21:52
Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και με 3-0 στα γκολ ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την ΑΙΚ και πλέον περιμένει να μάθει ποια θα είναι η αντίπαλος του στα πλέι οφ του Europa League..
21:52
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πάνε τώρα στους περίπου 500 οπαδούς τους οι οποίοι και τους χειροκροτούν.
21:54
Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 14.00.
21:57
Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK