Αϊντάρεβιτς: "Γι αυτό ήρθα στην ΑΕΚ"

Έτοιμος να πιάσει αμέσως δουλειά παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, στη διάρκεια της παρουσίασής του από την ΑΕΚ. Μάλιστα ο Σουηδός άσος εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να φορέσει τα "κιτρινόμαυρα".

Αϊντάρεβιτς: "Γι αυτό ήρθα στην ΑΕΚ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος μέσος: "Είχα επιλογές. Περίμενα να δώ τι είναι το καλύτερο για μένα. Διαφορετικά πρωταθλήματα. Έχω παίξει σε Αγγλία, Βέλγιο και Σουηδία. Είναι μια καλή προοπτική. Είναι η καλύτερη επιλογή, με το όραμα που έχει η ομάδα. Είναι η αρχή για κάτι καλό. Ανυπομονώ να κερδίζω με την ΑΕΚ. Όχι να είμαι τρίτος ή τέταρτος. Θέλω να κερδίζω με την ΑΕΚ".

Είναι εγγύηση η παρουσία του Μαϊστόροβιτς, αλλά και του Γιόχανσον;

"Φυσικά βοηθά. Έχω παίξει με τον Γιόχανσον στις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Θέλω να μπω στην ομάδα και να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαστε όλοι μαζί και πρέπει να παίζουμε με ενθουσιασμό και να το κάνουμε σοβαρά".

Τι να περιμένουμε από σένα;

"Δεν νομίζω πως ο κόουτς, ο Μαιστόροβιτς, η ΑΕΚ, θα με έπαιρνε, αν δεν είχα δυνατή προσωπικότητα. Αν δεν είχα δυνατή προσωπικότητα, θα έπαιζα μπόουλινγκ. Παίζω ποδόσφαιρο για να κερδίζω. Όχι για να παίρνω ισοπαλίες. Θέλω να πηγαίνω μπροστά".

Η θέση σου;

"Στο κέντρο. Μπορώ να παίξω διάφορες θέσεις, αρκεί να είναι στο κέντρο. Να δίνω ασίστ, να σκοράρω, να δίνω πάσες. Με την δύναμη μου επίσης, μπορώ να βοηθήσω πολύ την ομάδα".

Πως προέκυψε το ελληνικό τατούαζ;

"Είναι μια μεγάλη ιστορία. Είναι η μοίρα. Πιστεύω στην μοίρα. Είμαι εδώ στην Ελλάδα, το πίστευα πως κάποια στιγμή αυτό θα γινόταν".

Πότε θα ξεκινήσεις προπονήσεις;

"Ξεκινώ προπονήσεις σε μια ώρα. Μένω εδώ να ξεκινήσω προπονήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK