ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αιώνιος αετός” ο Λουϊζάο

Παρά τις φήμες που τον ήθελαν να συνεχίζει σε άλλη ομάδα ο Λουιζάο επέκτεινε τη συνεργασία του με την Μπενφίκα ως το 2016 και αν όλα πάνε καλά θα συμπληρώσει 13 χρόνια στους "αετούς".

“Αιώνιος αετός” ο Λουϊζάο

Ο 30χρονος αμυντικός βρίσκεται από το 2003 στη Λισαβόνα, όταν μετακόμισε από την Κρουζέιρο. Στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Τβέντε συμπλήρωσε μάλιστα 300 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπενφίκα.

“Είμαι μία μεγάλη στιγμή για την καριέρα μου. Μπορώ να πω ότι θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Όχι τώρα, αλλά σε 5 ή 6 χρόνια”, δήλωσε ο Βραζιλιάνος στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Ο Λουϊζάο είχε ζητήσει να φύγει το καλοκαίρι, η Μπενφίκα είχε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτές δεν είχαν αίσιο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK