Αιρετό Δ. Σ. στον Ηρακλή, με τη συμμετοχή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου

Αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο -όπως άλλωστε αναμενόταν- ανέδειξε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Ηρακλής τη Δευτέρα το οποίο συνήλθε κι συγκροτήθηκε σε σώμα, με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, να αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος σε αυτό.

Αιρετό Δ. Σ. στον Ηρακλή, με τη συμμετοχή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου

Το νέο Δ.Σ. είναι εννιαμελές και αποτελείται από τους Αντώνη Ρέμο (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Δήμο Πολύκαρπο (οικονομικός διευθυντής), Νικόλαο Χαΐτογλου (υπεύθυνος Marketing), Γεώργιο Αγγελάκη (διοικητικός υπεύθυνος τμημάτων υποδομής), Γεώργιο Πεταλωτίδη (διοικητικός υπεύθυνος επικοινωνίας με τους οργανωμένους οπαδούς), Ευθύμιο Τριανταφυλλόπουλο, Γεώργιο Καραβασιλίδη, Γεώργιο Φουρναράκη και Αναστάσιο Αδαμίδη (Εκπρόσωπος Γυμναστικού Συλλόγου).

«Να κλείσει ο φάκελος μετοχές και Πρωτοδικείου», ζήτησε στο περιθώριο της Γ.Σ. ο Αντώνης Ρέμος, και απευθυνόμενος προς τα μέλη του Δ. Σ., ευχήθηκε: «Να είστε άξιοι και σιδεροκέφαλοι».

Εξάλλου ψηφίστηκε ομόφωνα η έγκριση ισολογισμού και η απαλλαγή της διοίκησης, ενώ ψηφίστηκε και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, σε ένα διάστημα 4 μηνών όπως υποχρεώνει ο νόμος.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, ο Ηλίας Καρακώστας είναι από τη Δευτέρα ο νέος τεχνικός συνεργάτης του Μάκη Κατσαβάκη.

Ο κ. Καρακώστας γεννήθηκε στις 08/09/1967, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Άρχισε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του ΗΡΑΚΛΗ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες της Β' και Γ΄ Εθνικής (280 συμμετοχές), στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του ανασταλτικού μέσου. Μάλιστα, είχε προπονητή τον κ. Κατσαβάκη, ως παίκτης της Νίκης Βόλου, πριν από 20 χρόνια.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής, επιπέδου UEFA B και είναι ιδιοκτήτης και Τεχνικός Διευθυντής του Arsenal Soccer School Ευόσμου, καθώς και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της Arsenal στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τεχνικός συνεργάτης της αγγλικής ομάδας στην διαδικασία των camps.

Στο μεταξύ, την Τρίτη, έγιναν δύο προπονήσεις με τον Μάκη Κατσαβάκη να δίνει το πρωί έμφαση στη φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα επέμεινε στον τομέα της τακτικής και των στατικών φάσεων.

Οι Περπερίδης και Κίκο Ρατόν συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμά, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και ο Μαρκές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK