Αισιόδοξα μηνύματα για Μάτος
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μαρσέλο Μάτος την Κυριακή...
Προκειμένου το ιατρικό τιμ να είναι απολύτως σίγουρο για την κατάσταση του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή θα τον υποβάλλει σε εξετάσεις τη Δευτέρα αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει περισσότερο για να εξαλειφθεί ακόμη και η παραμικρή υπόνοια κάποιας δυσάρεστης εξέλιξης.
Φιλικών συνέχεια για τους “πράσινους” του Ζοσέ Πεσέιρο. Τη Δευτέρα (20:00) αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ ακολουθεί και το τεστ της 18ης Αυγούστου με την Κατάνια στη Λεωφόρο.
Ούτε ο Σεμπάστιαν Ρομέρο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο Αργεντινός ακραίος μέσος αναμένεται να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης μέχρι και την Τρίτη ώστε να μην εξελιχθεί το τσίμπημα σε θλάση και πιθανότατα την Τετάρτη θα προσπαθήσει να φορτσάρει για να μη χάσει περισσότερο έδαφος.
Όσον αφορά γενικότερα στην προπόνηση του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, ασκήσεις στα σουτ, στις σέντρες και τα τελειώματα. Στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ τα οποία δούλεψαν σε στημένες φάσεις και στις σέντρες και τα σουτ.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Σεμπαστιάν Ρομέρο, Θανάσης Τσίγκας, Μαρσέλο Μάτος, Νασίφ Μορις, Στέφανος Σιόντης και Φίλιππος Δάρλας, ενώ θεραπεία έκαναν οι Αντρέας Ίβανσιτς και Άντονι Σέριτς.
Κατά τα άλλα, τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί πιθανότατα η απόκτηση του Τάκη Φύσσα, ενώ την ίδια μέρα αναμένεται στην Ελλάδα και ο Γιόσου Σαριέγκι, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την απόκτηση του Βάσκου κεντρικού αμυντικού.
* Συνεχίζονται τα γερμανικά δημοσιεύματα που αφορούν στον Λουκά Βύντρα. Η εφημερίδα “Welt” κάνει λόγο για επερχόμενη πρόταση της Χέρτα στον Παναθηναϊκό για τον διεθνή δεξιό ακραίο, ύψους 1.400.000 ευρώ. Τονίζεται πάντως πως πρώτα οι διοικούντες θέλουν να οριστικοποιήσουν την απόκτηση του 24χρονου Στιβ βον Μπέργκεν της Ζυρίχης. Η ουσία όμως είναι ότι οι εκπρόσωποι του Βερολίνου, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο προπονητής τους, Λουσιέν Φαβρ, ψάχνουν δύο αμυντικούς.