Αισιοδοξία για Γεωργάτο

Πρωϊνή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής, μία μέρα μετά την εκτός έδρας επιτυχία του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο. Οσοι αγωνίστηκαν στο Περιστέρι ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ το ίδιο έκαναν και οι τραυματίες που... δεν είναι και λίγοι.

Αισιοδοξία για Γεωργάτο

Πρωϊνή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής, μία μέρα μετά την εκτός έδρας επιτυχία του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο. Οσοι αγωνίστηκαν στο Περιστέρι ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ το ίδιο έκαναν και οι τραυματίες που... δεν είναι και λίγοι.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γρηγόρη Γεωργάτο, όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για τον κρίσιμο αγώνα με τη Ρόζενμποργκ στο Τροντχάιμ. Ο "καραφλός" έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο μετά από χτύπημα στο παιχνίδι του Σαββάτου και την Κυριακή ακολούθησε θεραπεία.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τους Νορβηγούς θα βρίσκεται και ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στον αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω ενός προβλήματος.
Η απουσία αυτή προκάλεσε ανησυχίες, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του Σόλιντ.
Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των "ερυθρόλευκων" δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για αυτόν τον τραυματισμό και εκτιμάται πως θα καταφέρει να δώσει το παρών στον αγώνα της Νορβηγίας. Αν δεν μπορέσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή, τότε ο Τροντ Σόλιντ θα έχει σοβαρό πρόβλημα στην αριστερή πλευρά, με δεδομένη την απουσία του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Για να συνεχίσουμε με τα της Κυριακής, ο Τζόρτζεβιτς ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ οι Ταραλίδης και Κωνσταντίνου έκαναν ατομική προπόνηση σε αυξημένο ρυθμό. Ο Ντακόλ δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών. Θεραπεία έκαναν οι Καψής και Λέμενς, ενώ ρεπό είχε ο Βενετίδης.

Στην πρωϊνή προπόνηση της Δευτέρας ο Τροντ Σόλιντ αναμένεται να κάνει τα πρώτα πλάνα του για το παιχνίδι της Τετάρτης, ενώ μετά το πέρας αυτής θα ανακοινώσει την αποστολή.

Στολτίδης: "Μόνο νίκη με Ρόζενμποργκ"

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Ιεροκλής Στολτίδης, μετά τη νίκη στο Περιστέρι, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τη Ρόζενμποργκ, στην οποία ο Ολυμπιακός παλεύει για το κύπελλο UEFA: "Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο αγώνας είναι τελικός. Πάμε για τη νίκη, δεν μας βολεύει ούτε η ισοπαλία. Ολα τα παιδιά έχουν καταλάβει τι χρειάζεται" .

Σε ότι έχει να κάνει με το ελληνικό πρωτάθλημα: "Οταν είσαι στην κορυφή αισθάνεσαι καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τις γκέλες που κάναμε και μας πλησίασαν οι αντίπαλοι" .

Οκκάς: "Παιχνίδι δίχως αύριο"

Ο Γιάννης Οκκάς βρέθηκε την Κυριακή σε εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού και όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ: "Το παιχνίδι είναι δίχως αύριο. Πάμε μόνο για τη νίκη για να διεκδικήσουμε το ΟΥΕΦΑ. Πάμε με καθαρό μυαλό για το καλύτερο".

*** Οσον αφορά τον καιρό στη Νορβηγία, οι προβλέψεις των μετεωρολόγων είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες για τη μέρα του αγώνα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα υπάρχει ηλιοφάνεια και υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνει κρύο, ωστόσο ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποφύγει τα χειρότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK