Αισιοδοξία για Κόστα, παίζει κανονικά ο Ρονάλντο

Ο Ντιέγκο Κόστα θα κάνει σήμερα εξετάσεις και θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Ατλέτικο γεμίζοντας με αισιοδοξία το στρατόπεδο του Ντιέγκο Σιμεόνε. Παράλληλα, το τρίο της Ρεάλ, Ρονάλντο-Μπενζεμά-Μπέιλ θα είναι πανέτοιμο για τον τελικό του Σαββάτου.

Αισιοδοξία για Κόστα, παίζει κανονικά ο Ρονάλντο

Ο Ντιέγκο Κόστα επέστρεψε στη Μαδρίτη μετά το ταξίδι-αστραπή που έκανε στο Βελιγράδι. Εκεί συναντήθηκε με την γιατρό Μαριάνα Κοβάσεβιτς, τη γνωστή και ως "γιατρό των θαυμάτων", η οποία χρησιμοποιεί μια πρωτότυπη ιατρική μέθοδο, με πλακούντα αλόγου!

Απ' ότι φαίνεται τα γιατροσόφια της Κοβάσεβιτς έπιασαν τόπο, με τον Κόστα να μεταβαίνει σήμερα στην Μαδρίτη και να περνάει από εξετάσεις. Στο στρατόπεδο της Ατλέτικο κυριαρχεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς περιμένουν να δουν αν ο παίκτης θα ολοκληρώσει την προπόνηση, στην οποία θα μετέχει το απόγευμα, προκειμένου να υπολογίζεται για τον τελικό του Σαββάτου.

Αισιοδοξία για Κόστα, παίζει κανονικά ο Ρονάλντο
© AP

Η συμμετοχή του στην αρχική εντεκάδα κρίνεται αρκετά αμφίβολη, ωστόσο ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ελπίζει να έχει τον παίκτη τουλάχιστον στον πάγκο και να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Όσον αφορά τον Αρντά Τουράν, που επίσης τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα το περασμένο Σάββατο, η περίπτωσή του είναι ακόμα πιο δύσκολή. Ο Τούρκος σε περίπτωση που τελικά αγωνιστεί θα χρειαστεί ενέσεις, κάτι που μπορεί να αποβεί εξαιρετικά ριψοκίνδυνο και ο παίκτης να πάθει μεγαλύτερη ζημιά.

Ετοιμοπόλεμοι Ρονάλντο-Μπέιλ-Μπενζεμά

Αισιοδοξία για Κόστα, παίζει κανονικά ο Ρονάλντο

Αντίθετα, στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης είδαν με μεγάλη ευχαρίστηση τα αποτελέσματα των εξετάσεων του επιθετικού τρίου, Ρονάντο-Μπέιλ-Μπενζεμά. Οι τρεις παίκτες απ' ότι φαίνεται θα ξεκινήσουν στην 11άδα του τελικού, με τον Κάρλο Αντσελότι να στηρίζει πολλά πάνω τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάλιστα, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ, θα είναι 100% έτοιμος για τον τελικό:

Διαβάστε ακόμη:

Στη "γιατρό των θαυμάτων" ο Ντιέγκο Κόστα

News 24/7

24MEDIA NETWORK