ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αισιοδοξία για Νενέ, αλλά…

Η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Θέλτα δεν έχει επιτευχθεί για τον Νενέ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν πως τις επόμενες ώρες, η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος. Δεν είναι κι εύκολο βλέπετε, αφού οι Πειραιώτες θα ξοδέψουν για την απόκτηση ενός Βραζιλιάνου αριστερού χαφ, πολύ περισσότερο από 5 εκ. ευρώ. Όλα αυτά βέβαια, αν οι Ισπανοί πουν το «ναι».

default image
Η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Θέλτα
δεν έχει επιτευχθεί για τον Νενέ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν πως τις επόμενες ώρες, η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος. Δεν είναι κι εύκολο βλέπετε, αφού οι Πειραιώτες θα ξοδέψουν για την απόκτηση ενός Βραζιλιάνου αριστερού χαφ,
πολύ περισσότερο από 5 εκ. ευρώ. Όλα αυτά βέβαια, αν οι Ισπανοί πουν το «ναι».

Η ως τώρα διαφορά, έχει να κάνει τόσο στο ποσό, όσο και στον τρόπο καταβολής χρημάτων. Για την ακρίβεια, η Θέλτα θέλει 6 εκ. ευρώ (εδώ δέχεται διακανονισμό), ενώ ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει 5,5 εκ. ευρώ (τα θέλει μετρητοίς η ισπανική ομάδα). Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα 6 εκ. ευρώ. Δηλαδή, τα δίνεις και τον παίρνεις.

Ο Νενέ έκανε δηλώσεις τόσο στην προσωπική του ιστοσελίδα, όσο και στους ισπανούς δημοσιογράφους. Αρχικά, τόνισε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, αλλά μετέπειτα στην ουσία χαρακτηρίζει «πρόκληση» το Τσάμπιονς Λιγκ. Αργότερα, έλεγε πως γνωρίζει ότι Ολυμπιακός και Θέλτα είναι σε διαπραγματεύσεις και πως δεν είχε κάποιο νεότερο.

Είτε την Κυριακή είτε αύριο Δευτέρα πάντως, θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις. Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τον ποδοσφαιριστή και πλέον, απομένει το «ναι» της Θέλτα. Αν, όμως, τα πράγματα δεν πάνε καλά τότε οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν ξανά σε διαδικασία αναζήτησης.

Κατά τα άλλα, πρόβλημα υπήρξε με τον Γκαλέτι. Ο Αργεντίνος έχει ενοχλήσεις στο πόδι του, για την ακρίβεια στο σημείο κάτω από το μηρό και πάνω από το γόνατο. Θα μείνει τρεις με τέσσερις ημέρες εκτός προπονήσεων κι αυτό σημαίνει πως θα χάσει τα φιλικά με τον Πανιώνιο και την Οσασούνα και παράλληλα την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού.

Ο Τοροσίδης που είχε ενοχλήσεις από διάστρεμμα, δεν έχει κάτι σοβαρό και λογικά στην προπόνηση της Κυριακής θα μπει κανονικά. Από εκεί και πέρα, στο φιλικό με τον Πανιώνιο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», που μάλιστα θα παρουσιαστεί την Τρίτη.

Τα «ερυθρόλευκα»

* Εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο θα υπάρχουν στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη, την Κυριακή, από τις 10:00 ως τις 15:00. Την Δευτέρα από τις 10:00 το πρωί, ως την ώρα έναρξης του αγώνα (22:00).

* Γενέθλια είχε το Σάββατο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που έκλεισε τα 35. Κέρασε με φρούτα…

* Ήρθε στην Αθήνα ο Μήτρογλου, που, όμως, δεν προπονήθηκε το Σάββατο.

* Για τον Ροντρίγκεζ που έχει ακουστεί για τους «ερυθρολεύκους», φέρεται να ενδιαφέρεται και η Μονακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK