Αισιοδοξία για το 2χ2

Αισιοδοξία για το 2χ2

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Ο Νίκος Παπαδόπουλος του Αβελ είναι πανέτοιμος να δώσει το παρών στον αγώνα της Καλαμαριάς με τον Λεβαδειακό, παίρνοντας την θέση του τραυματία Κόφι Αμπονσά. Ο βασικός αμυντικός θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα των "Ποντίων" και δεν κρύβει την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

"Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο στην περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος. Είχαμε το φιλικό στη Βουλγαρία, ενώ είχαμε και τις προπονήσεις και σιγά-σιγά αποκτάμε την ομοιογένεια που μας έλειπε, αφού είμαστε μια καινούργια ομάδα. Αν και έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, πιστεύω πως θα πάρουμε αυτό που θέλουμε απέναντι στον Λεβαδειακό και θα είναι σπουδαία να φτάσουμε στις δύο νίκες σε δύο αγώνες", τόνισε χαρακτηριστικά ο Παπαδόπουλος του Αβελ.

Ιδια ενδεκάδα

Πλην της προσθήκης του Παπαδόπουλου, το αρχικό σχήμα δεν πρόκειται να έχει περαιτέρω αλλαγές σε σχέση με το ματς της 1ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ. Ετσι, οι 11 του Κοκότοβιτς θα είναι οι:
Ραντιβόγεβιτς, Ιωάννου, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος Ν.Χ, Παπαδόπουλος Ν.Α, Μουζαουϊ, Κλέιτον, Ουέλινγκτον, Ματιάσεβιτς, Πετκάκης, Καραμανλής.

Εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο Χάρης Παππάς, μετά από επιλογή της τεχνικής ηγεσίας. Αυτή η επιλογή έγινε με γνώμονα το καλό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι κουρασμένος από τις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων στο Καζακστάν.

Θετικές εξελίξεις για το γήπεδο

Θετικά είναι τα νέα σχετικά με τα έργα στο γήπεδο της Καλαμαριάς, μετά τη συνάντηση του Γιώργου Ορφανού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Θοδωρή Κιουπτσίδη. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων της "Θεμελιοδομής ΑΕ" και της θυγατρικής της εταιρείας, αποφασίστηκε να γίνει αντικατάσταση των ανάδοχων εταιρειών και ήδη υπάρχει αισιοδοξία πως θα κλείσει η συμφωνία και θα αρχίσουν τα έργα αρχές του επόμενου μήνα. Τα έργα έχουν να κάνουν με την εξέδρα στην οδό Χιλής και την αντικατάσταση των δημοσιογραφικών θεωρείων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK