ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aισιοδοξία με μέλλον από Σούστερ για Κακά

Τη βεβαιότητα ότι ο Κακά θα γίνει κάποια ημέρα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Μπερντ Σούστερ. Ο προπονητής της "βασίλισσας" θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος θα υποκύψει στο πρέσινγκ των Μαδριλένων και από τη νέα περίοδο θα φορά την άσπρη φανέλα.

Aισιοδοξία με μέλλον από Σούστερ για Κακά
Τη βεβαιότητα ότι ο Κακά θα γίνει κάποια ημέρα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Μπερντ Σούστερ. Ο προπονητής της “βασίλισσας” θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος θα υποκύψει στο πρέσινγκ των Μαδριλένων
και από τη νέα περίοδο θα φορά την άσπρη φανέλα.

Mιλώντας στη γερμανική τηλεόραση ο νέος τεχνικός της Ρεάλ είπε: “Πριν από μερικούς μήνες η ομάδα κυνηγούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τον Κακά, με πρόταση 80 εκ. ευρώ η οποία ισχύει. Το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Κακά δεν είναι καινούριο. Είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση και δεν ξέρουμε αν είναι εφικτό να τον αποκτήσουμε φέτος ή όχι. Ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής θα επιμείνουν για την απόκτησή του από τη Μίλαν και αν δεν τα καταφέρουν φέτος, θα τα καταφέρουν του χρόνου. Είμαι βέβαιος πως ο Κακά θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης”, τόνισε ο Γερμανός προπονητής.

O Σούστερ δεν έχασε την ευκαιρία και μίλησε για το σενάριο Μπάλακ στους πρωταθλητές Ισπανίας. Ο πρώην τεχνικός της Χετάφε είπε ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν και ουδέποτε η ομάδα του εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του μέσου της Τσέλσι. Η αλήθεια είναι πως ο Σούστερ είχε τονίσει πως οι “μερένγκες” χρειάζονται έναν παίκτη που να έχει το στυλ του Μπάλακ και αναφέρθηκε προσωπικά στον συμπατριώτη του.


Ισπανός” ο Μπαπτίστα

Την ισπανική υπηκοότητα απέκτησε την Τρίτη ο Ζούλιο Μπαπτίστα. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος μετακόμισε στη Μαδρίτη το 2005 δεν θα πιάνει πλέον θέση ξένου στην ομάδα, παρ’ αυτά η οφελειμένη της “κοινοτικοποίησης” αναμένεται να είναι η Μίλαν, η οποία φαντάζει ως η επόμενη ομάδα του.

Eξελίξεις, ωστόσο, υπάρχουν και όσον αφορά τη δεξιά πλευρά των Μαδριλένων. Ο Μίτσελ Σαλγάδο μίλησε στο ραδιόφωνο της “Marca” και αποκάλυψε την
πρόθεση του να παραμείνει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.
“Θέλω να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα δουλέψω πάνω στις ικανότητές μου. Αυτό έκανα τόσο καιρό στη ζωή μου και θα το συνεχίσω και τώρα. Όταν ήρθε ο Καπέλο είπε πως δεν θα με χρησιμοποιήσει αλλά γρήγορα ήμουν στην πρώτη 11άδα. Αν και είχα τραυματισμούς έπαιξα σε 18 παιχνίδια”.

Ο έτερος δεξιός αμυντικός της “βασίλισσας”, Σισίνιο, αποκάλυψε το λόγο που αρνήθηκε να μετακομίσει στη Ρόμα. Αυτός δεν ήταν άλλος από τη γυναίκα του, η οποία…απείλησε τον Βραζιλιάνο πως αν μετακομίσει στο “Ολίμπικο” τότε θα είναι μόνος του, αφού η ίδια δεν επρόκειτο να τον ακολουθήσει στην “αιώνια πόλη”. Ο διεθνής αμυντικός ξεκαθάρισε πως παίζει ακόμα και…τερματοφύλακας, με στόχο να παραμείνει στους πρωταθλητές Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ