Αισιόδοξοι οι Ουκρανοί

Αισιόδοξοι οι Ουκρανοί

Γιώργος Μίνος

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) η αποστολή της Μέταλουργκ Ντόνετσκ για το παιχνίδι της Πέμπτης (15/9) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την 18μελη αποστολή εμφανίστηκαν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την επικείμενη αναμέτρηση, με τον Αλεξάντρ Σέβιντοφ να τονίζει: "Το έχω πει πολλές φορές ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σε αυτό, το μεγαλύτερο ρόλο θα παίξουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ".

Μάλιστα, ο Ουκρανός έκανε μία σύνδεση των εκπροσώπων της Ελλάδας στην Ευρώπη δηλώνοντας αστειευόμενος: "Μετά την ήττα του Ολυμπιακού όλοι περιμένουν από τον ΠΑΟΚ να νικήσει. Μακάρι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός σήμερα…"

Η αποστολή της Μέταλουργκ:

Τερματοφύλακες: Βιρτ, Ντισλιένκοβιτς
Αμυντικοί: Γκρανκάροφ, Μπουσαϊντί, Νε, Φλορέα, Γκουζέλοφ, Πριέμοφ
Μέσοι: Πολιάνσκι, Ζότοφ, Τκατσένκο, Μελικιάν, ΑΛιούτα, Ζακαρλιούκα, Ρίστιτς
Επιθετικοί: Αλεκσιένκο, Σισένκο, Κοσίριν


Από την πλευρά των παικτών, ο… παρ’ ολίγον ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ. Μάριον Αλιούτα δήλωσε: "Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν ήρθαμε εδώ ως τουρίστες, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 και αυτό θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Δύσκολος αναμένεται να είναι και ο επαναληπτικός".

Τελευταίες πινελιές...

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, η προετοιμασία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Ο Νίκος Καραγεωργίου, αφού ανέλυσε την προσεχή αντίπαλο του "δικεφάλου" στο βίντεο, απομένει να δώσει τις τελευταίες πινελιές στους παίκτες του σχετικά με τους Ουκρανούς.

Αυτό θα το πράξει στην κεκλεισμένων των θυρών προπόνηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ, όπου θα πραγματοποιηθεί σε… ρεαλιστικές συνθήκες, λόγω ώρας και προβολέων που θα είναι σε λειτουργία.

*** Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 16:45.

News 24/7

24MEDIA NETWORK