Αισιόδοξος ο Χούλης

Αισιόδοξος ο Χούλης

Αισιόδοξος ότι θα δοθεί άμεσα λύση στην κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και την αβεβαιότητα όσον αφορά τις μετοχές της, εξέφρασε ο Δημήτρης Χούλης μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis". Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου του "γηραιού":

"Δεν είναι καλή εξέλιξη που μας παίρνουν τα όργανα γυμναστικής, αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό, δεν ήταν δικά μας. Υπήρχε μια συμφωνία, που ήταν ασύμφορη οικονομικά και γενικότερα. Προτιμώ να πληρώσω και να πάρω καινούργια, παρά να πληρώσω μια παλιά συμφωνία, η οποία ήταν απαράδεκτη από την αρχή. Υπήρχε μια αδράνεια τις τελευταίες ημέρες, την Παρασκευή υπήρξε νέα ενόχληση για το θέμα.

Από εκεί και πέρα, δε νομίζω ότι έχει κάτι αλλάξει στα διοικητικά. Παραμένω όπως είμαι, εφόσον έληξε το νομικό κώλυμα που είχε ισχυριστεί η επιτροπή, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, το γνωρίζω. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά θα αντεπεξέλθω. Το είπα στην αρχή και το έκανα. Το λέω πάλι τώρα, και θα τα καταφέρω. Έχω δαπανήσει αρκετά χρήματα μέχρι τώρα. Τα χρήματα που πιθανόν να έρθουν από το στοίχημα, δεν τα είχα υπολογίσει στους υπολογισμούς των εσόδων. Τα έσοδα όλα πήγαν σε πληρωμές. 950.000 ευρώ σε παίκτες, υπήρχαν και οφειλές σε προμηθευτές . Υπήρχαν τα πριμ, που δεν είχαν δοθεί.

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ξεπληρωθεί τα χρωστούμενα προς άπαντες στην ΠΑΕ, από τους υπαλλήλους μέχρι κα τους παίκτες και τους προπονητές. Σε περίπτωση, βέβαια, που δεν συμβεί αυτό πιθανότατα θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

Τη στιγμή που πήγα στον Ηρακλή, οι οφειλές προς τους παίκτες ήταν 800.000, χωρίς τον Μίετσελ. Τα προβλήματα θα τα ξεπεράσουμε, μόνο με τη λύση στο θέμα των μετοχών . Έτσι, θα κινηθώ και θα διασφαλίσω και τον εαυτό μου και τον Ηρακλή. Το ενδεχόμενο να μην έρθουν στα χέρια μου οι μετοχές της ΠΑΕ, δε θέλω να το συζητήσω, ούτε καν να το σκεφτώ. Δε γίνεται να μη μου τις δώσουνε.

Υπάρχει και κράτος, θα αναγκαστούμε να πάμε αλλού μετά δικαστικά. Με τον κ. Καπερνάρο δεν υπάρχει καμία ρήξη. Ο κ. Κάντας ήταν πολύ χρήσιμος για την ΠΑΕ, λυπάμαι που έφυγε. Δύο ραντεβού που έγιναν με τον κ. Σπανουδάκη δεν ήταν κρυφά. Μιλήσαμε για την UMBRO και για το θέμα των μετοχών και πως βλέπει τις αποφάσεις της επιτροπής. Το θέμα της εφορίας ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα, αφού έρχονται μετά κι άλλες ομάδες. Σαν Ηρακλής δεν περιμένω κάποια βοήθεια, ποτέ δε συνέβη αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK