Αισιόδοξος ο Μλαντένοφ

Αισιόδοξος ο Μλαντένοφ
Η κακή αρχή της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα δεν επηρεάζει τον τεχνικό της Στόικο Μλαντένοφ. Ο Βούλγαρος ευελπιστεί πως το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο "Ελ Πάσο" θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τους "κυανόλευκους", οι οποίοι -κατά τον προπονητή τους- έχουν την ποιότητα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ματς.

" Δεν ξεκινήσαμε καλά, έχουμε μόνο ένα βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά πιστεύω πως η Καλλιθέα με το ποδόσφαιρο που παίζει, θα μπει σύντομα σε τροχιά βαθμολογικής ανάτασης. Περιμένω να τα δώσουν όλα από εδώ και μπρος. Να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους " σχολίασε ο Μλαντένοφ στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.

Και επειδή πολλά ακούστηκαν περί αποχώρησής του από την ομάδα (πριν τη συζήτηση που είχε με το Νίκο Σαλευρή), ο τεχνικός της Καλλιθέας υποστήριξε πως δεν πρόκειται να φύγει. " Δεν είμαι άνθρωπος που θα αφήσει τη δουλειά στην αρχή ή τη μέση της περιόδου. Θέλω να εργαστώ όπως εγώ επιθυμώ έχοντας κατά γενική ομολογία καλούς παίκτες και θα τα καταφέρω. Τα πάντα είναι δύσκολα στη ζωή. Και φυσικά στο ποδόσφαιρο. Χτίζουμε μια νέα ομάδα, θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη και πολύ υπομονή για να υλοποιηθούν οι στόχοι μας ".

Από το ματς του Σαββάτου θα απουσιάσουν οι Τσίγκας, Πασάς, Κουλακιώτης και Σιλά. Ο τελευταίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ κατά τη διάρκεια της διακοπής θα πραγματοποιούν δύο φιλικά προκειμένου ναπροσαρμοστεί στην ομάδα.

Οσον αφορά την εντεκάδα του αγώναμε τον Παναθηναϊκό, ο Μλαντένοφ δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Πέμπτης. Αναμένεται όμως να κάνει κάτι τέτοιοτην Παρασκευή, στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK