Αισθάνονται προδομένοι με την πώληση Φαλκάο και Χάμες

Η αποχώρηση του Χαμές Ροντρίγκες με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης αποτέλεσε σοβαρό πλήγμα για το ηθικό των φίλων της Μονακό ενόψει της νέας σεζόν, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο δανεισμός του Ρανταμέλ Φαλκάο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αισθάνονται προδομένοι με την πώληση Φαλκάο και Χάμες

Μία ιστοσελίδα οπαδών της ομάδας του Πριγκιπάτου, η "planete-asm.fr", προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, καθώς ζήτησε να επιστραφούν τα χρήματα σε όσους απέκτησαν εισιτήριο διαρκείας.

"Όλο το καλοκαίρι υπήρξαν ενθαρρυντικά σλόγκαν και υποσχέσεις με επίκεντρο τους Χάμες Ροντρίγκες και Ρανταμέλ Φαλκάο. Οι φίλαθλοι αισθάνονται προδομένοι από τις υποσχέσεις της διοίκησης, η οποία έπραξε έτσι ώστε να αυξηθούν τα έσοδά της", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Το καλοκαίρι του 2013 η Μονακό είχε ταράξει τα νερά με την απόκτηση των δύο Κολομβιανών (κι όχι μόνο), αλλά ένα χρόνο αργότερα προέβη στην πώλησή τους. Επιπλέον, αποχώρησαν άλλα τρία σημαντικά στελέχη: o Ερίκ Αμπιντάλ, ο Μουνίρ Ομπαντί κι ο Εμανουέλ Ριβιέρ.

Το μπαράζ αποχωρήσεων και η αύξηση των τιμών (σ.σ. πέρυσι οι κάρτες διαρκείας κόστιζαν από 200 έως 900 ευρώ κι εφέτος από 240 έως 1.170 ευρώ) έχουν φτάσει στο "αμήν" τους φίλους της Μονακό, οι οποίοι βλέπουν απογοητευμένοι την ομάδα τους να μετρά μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK