Άξιος της μοίρας του ο Παναθηναϊκός, έχασε και στο Άμστερνταμ

Ουραγός Παναθηναϊκός υπό του μηδενός! Οι "πράσινοι" πήγαν στο χειμωνιάτικο Άμστερνταμ για να διεκδικήσουν το διπλό, έχασαν όμως 2-0 από τον Άγιαξ πληρώνοντας τη δυστοκία του Ιμπάρμπο και τα προσωπικά λάθη στα μετόπισθεν. Πρώτος ο "Αίαντας" στον όμιλο, Θέλτα-Σταντάρ για μία θέση στους 32.

Άξιος της μοίρας του ο Παναθηναϊκός, έχασε και στο Άμστερνταμ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στιλ-η άλατος; Όχι ακριβώς, μα ο Λουκ Στιλ έφερε ευθύνη για άλλο ένα γκολ που δέχθηκε εφέτος στην Ευρώπη (και όχι μόνο). Ο Άγγλος γκολκίπερ, για τον οποίο αναζητείται ήδη αντικαταστάτης, έκανε αναίτια κίνηση προς τα δεξιά τη στιγμή που η μπάλα είχε πορεία προς τα αριστερά και δέχθηκε ένα γκολ που όφειλε ν' αποφύγει.

Ένα γκολ που, όπως αποδείχθηκε, μηδένισε τις (όποιες λίγες) πιθανότητες του Παναθηναϊκού για διπλό στο Άμστερνταμ που θα αναπτέρωνε τις ελπίδες του για πρόκριση, τη στιγμή που ο "ερυθρόλευκος" Λαΐφης έδινε στη Σταντάρ το 1-1 στο "Μπαλαΐδος" - αποτέλεσμα τρομερά βολικό.

Το ματς στο Άμστερνταμ δεν ήταν παρά μια αποτύπωση των όσων έχουν συμβεί ως τώρα στην πορεία της ελληνικής ομάδας στον όμιλο. Από τη μία ο Ιμπάρμπο να ξοδεύει τα τετ α τετ, όπως αυτό στο 26' (δοκάρι), και από την άλλη να κοστίζουν πανάκριβα ατομικά λάθη. Ακόμη ένα τέτοιο, από τον Χουλτ, έδωσε στον Τέτε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο 50' και να επιτρέψει επιπλέον γκρίνια για τον Στιλ που άργησε να πέσει.

Οι αβλεψίες αυτές ήρθαν να εκθέσουν και το σύστημα που επέλεξε ο Στραματσόνι. Όχι οι τρεις στόπερ που μέχρι να τραυματιστεί ο Σαμπά πήγαν καλά με τον έναν φορ (Κασιέρα) του Άγιαξ. Αλλά με τον Λουντ σε ρόλο επιτελικού και τον Βιγιαφάνιες δεξιά με τον Κουλιμπαλί. Ο Αργεντινός είχε την κάθετη στον Ιμπάρμπο, περισσότερο όμως κινδύνευσε ν' αποβληθεί μην ξέροντας πώς να μαρκάρει, ενώ ο Φινλανδός δεν βοήθησε ποτέ τον Ιμπάρμπο είτε με πάσες είτε ως κρυφός φορ.

Επίσης, στις αλλαγές του ο Ιταλός δεν ρίσκαρε. Αναγκάστηκε να βγάλει τον Σαμπά λόγω τραυματισμού, έβαλε τον Λεντέσμα αντί του Βιγιαφάνιες για να δέσει τον άξονα και χρησιμοποίησε τον Ρινάλντι αντί κάποιων εκ των δύο μικρών. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα μετά το 1-0 προσπάθησαν περισσότερο να γλιτώσουν το μεγαλύτερο σκορ παρά να διεκδικήσουν ανατροπή.

* Ο Κρίσχτοφερ Σαμπά υπέστη υποτροπή στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο δικέφαλο του ποδιού του και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Άγιαξ (4-3-3): Ονανά, Τέτε, Βέστερμαν, Ντε Λιχτ, Ντάικς, Σένε (68' Ντε Γιονγκ), Φαν ντε Μπέικ, Νουρί, Τσέρνι, Γιουνές (62' Κλεμέντ), Κασιέρα

Παναθηναϊκός (3-4-3): Στιλ, Κουτρουμπής, Σαμπά (57' Ιβανόφ), Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες (62' Λεντέσμα), Ιμπάρμπο (75' Ρινάλντι)

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

19:48
Καλησπέρα σε όλους λίγο πριν από τη σέντρα στο ματς του Παναθηναϊκού στο Άμστερνταμ. Οι "πράσινοι" θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι το Θέλτα-Σταντάρ θα έρθει Χ.
19:50
Αρκετός κόσμος των "πρασίνων" στην Αρένα της ολλανδικής πρωτεύουσας, παρά το γεγονός πως η πορεία της ελληνικής ομάδας στον όμιλο δεν είναι ικανοποιητική.
19:52
Ας κάνουμε μια αρχή με την 11άδα του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος επέλεξε ν' αφήσει εκτός 18άδας τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Ιταλός παρατάσσει το τριφύλλι με τρεις στόπερ και ένα 3-4-3, στο οποίο έχουν θέση οι Στιλ, Κουτρουμπής, Σαμπά, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο.
19:54
Στον πάγκο ο Στραματσόνι έχει τους Κοτσόλη, Ρινάλντι, Λεντέσμα, Μέστο, Μίγγο, Πίσπα και Ιβανόφ. Συγκεκριμένες δηλαδή οι επιλογές του.
19:57
Ο Άγιαξ, που έχει ήδη προκριθεί και θέλει να σφραγίσει απλώς την πρωτιά, έχει αρκετούς εφεδρικούς στην 11άδα, μια και έχουν επιλεγεί οι  Ονανά, Τέτε, Βέστερμαν, Ντε Λιχτ, Ντάικς, Σένε, Φαν ντε Μπεκ, Νουρί, Τσέρνι, Γιουνές και Κασιέρα.
20:00
Όλα έτοιμα για τη σέντρα πλέον, αφού οι δυο ομάδες ανταλλάσουν χειραψίες.
20:01

Άρχισε το παιχνίδι! Έκανε σέντρα ο Άγιαξ.

20:03
Σε σχέση με το σύστημα που έδωσε η UEFA, ο Βιγιαφάνιες είναι δίπλα στον Ζέκα και ο Λουντ πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού.
20:04
Σε τρία λεπτά αγώνα ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκδηλώσει ακόμη επίθεση γιατί ο Άγιαξ έχει την μπάλα.
20:04
Πάνος : Ποιο κανάλι τον δείχνει;
20:05
Το Cosmote Sport 4.
20:06

5' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 0-0

20:07
Ο Άγιαξ παίρνει το πρώτο κόρνερ, βγάζει άμυνα ο Παναθηναϊκός. 
20:08
Δεν είναι πιεστικός ο Παναθηναϊκός και αφήνει προς το παρόν τον Άγιαξ να κυκλοφορεί καλά την μπάλα.
20:08
Nikos : Kalispera se olous Giati den paizei o Berg ?? Einai alitheia oti feugei ton Ianuario ???
20:10
Προέρχεται από τραυματισμό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Έχει ήδη υπογράψει ανανέωση συμβολαίου. Αν θέλει να φύγει πάντως και φέρει πρόταση που να καλύπτει τη ρήτρα, θα φύγει...
20:10

10' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 0-0

20:11
Προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά το τέμπο ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα. Είναι πρόβλημα αυτό.
20:12
Μανολις : Μηπως ο στραματσονι πρεπει να παει σπιτι του
20:12
Δεν αποφασίζουμε εγώ και εσύ, Μανόλη.
20:12
Mitsos : καπου καπου λετε και το αποτελεσμα του παοκ να μην ανοιγουμε και αλλο παραθυρο
20:13
Σωστός ο Μήτσος, ο ΠΑΟΚ νικάει 1-0 ήδη με γκολ του Σάκχοφ στο 5'.
20:15
Ο Βιγιαφάνιες δεν γλιτώνει την κάρτα για τράβηγμα του Ντάικς που του ξέφυγε. Η κίτρινη στο 12'. Τον είχε προειδοποιήσει ο ρεφ.
20:15
Τeo13 : καντε υπομονη αδελφια θα φυγει που θα παει ... τοσα δυσκολα ματς ερχονται, να φυγει να ηρεμησουμε επιτελους δεν ειναι κοουτσαρισμα αυτο, φτανει πια!!!
20:15
ΧΑΡΗΣ : ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ
20:15
Mitsos : αντε και ο παο να γινει το θαυμα σημερα
20:16
Ο Κουλιμπαλί αφήνει τον Γιουνές να κάνει τη σέντρα από αριστερά, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 13'.
20:16
Μανολις : Σιγουρα δεν αποφασιζουμε εσυ και εγω αλλα μηπως και η διοικηση πρεπει να δει τα αποτελεσματα και να κρινει αναλογα
20:16
Κάρτα και για τον Ντάικς, σε μαρκάρισμα που έκανε στον Ζέκα.
20:17

15' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 0-0

20:18
Γιάννης Αναστασίου και Άγγελος Χαριστέας είναι στο γήπεδο!
20:19
Πιέζει καλύτερα ο Παναθηναϊκός κερδίζοντας κάποια μέτρα. Χρειάζεται πάντως ένταση που του λείπει για την ώρα.
20:20
Ο Βιγιαφάνιες ρισκάρει με διαμαρτυρίες μια δεύτερη κάρτα. Οφείλει να προσέξει, τα έχει πληρώσει αυτά ο Παναθηναϊκός.
20:21

Στο 20' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 0-0

20:21
Σε άλλα παιχνίδια που ενδιαφέρουν Θέλτα - Σταντάρ 1-0 (8' Άσπας) και Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 0-1 (5' Σάκχοφ)
20:21
Τeo13 : πρεπει να μπει καποιος γενικος αρχηγος που οι παιχτες θα φοβουνται να αντιδρασουν στα αποδυτηρια...ξεφραγο αμπελι ειμαστε ο καθενας κανει οτι θελει στο γηπεδο
20:22
Η πρώτη τελική του Παναθηναϊκού στο 21', από το σουτ-φάουλ του Γουακάσο. Ο Ονανά με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει. Χρειάζεται ν' απειλήσει το "τριφύλλι".
20:25
Ο Βιγιαφάνιες προσπαθεί να αιφνιδιάσει μ' ένα πλασέ πίσω από το κέντρο, αλλά δεν έχει δύναμη. Ο ρέφερι... ξέχασε μια κάρτα στον Βέστερμαν για μαρκάρισμα στον Ιμπάρμπο που άφησε πλεονέκτημα.
20:25
Τeo13 : συμμαζεμα στα αποδυτηρια, καποιος καλυτερος στο κοουτσαρισμα απο στραματσονι και 2 μεταγραφες και ειναι ενταξει αυτο το υλικο για δευτερο γυρο και κυπελλο
20:26

25' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 0-0

20:27
Ο ΠΑΟΚ σκοράρει για δεύτερη φορά στη Φλωρεντία, 2-0 τους βιόλα με τον Τζάλμα Κάμπος στο 26'!
20:28
Στο 26' ο Ιμπάρμπο χάνει το τετ α τετ σουτάροντας στο δοκάρι!
20:28
Ο Βιγιαφάνιες έκλεψε την μπάλα, έδωσε την κάθετη, αλλά ο Κολομβιανός έχασε για λίγο το κοντρόλ και δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση όπως θα ήθελε. Άλλη μία χαμένη ευκαιρία για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.
20:30
Ο Ζέκα ανεβαίνει πάρα πολύ, ξεχνάει πολλές φορές ότι παίζει 6άρι! 
20:31

30' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 0-0

20:32
Επειδή ο Βέστερμαν έχει θέμα με τον πιο δυνατό και γρήγορο Ιμπάρμπο, ο Παναθηναϊκός χτυπάει εκεί. Θα βρει κι άλλη ευκαιρία η ελληνική ομάδα, πρέπει όμως να τις εκμεταλλεύεται κιόλας.
20:33
Στο 33' η Φιορεντίνα μειώνει σε 2-1 με τον Μπερναντέσκι. Μεγάλο ματς στο "Φράνκι".
20:36
Πέρα από το ξεκίνημα ο Άγιαξ δεν έχει γίνει απειλητικός και αυτό βολεύει τον Παναθηναϊκό που έχει βελτιωθεί στην πίεση που ασκεί πάνω στην μπάλα.
20:36

35' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 0-0

20:38
Ο Τσέρνι δοκιμάζει το πόδι του, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 37'.
20:39
Ο Γιουνές είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια. Ο μόνος που προσώρας προκαλεί ρήγματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.
20:40
Στο 39' ο Άγιαξ σκοράρει με φάουλ του Σένε.
20:41
Ο Στιλ κάνει κάκιστη εκτίμηση και τρώει ακόμη ένα γκολ που ένας γκολκίπερ δεν επιτρέπεται να δεχθεί.
20:41
Nikos : Komplexarismenous mas vlepw. Oute emeis den to pisteuoume oti mporoume kati. Htopatheia megali vlepw stin omada !!
20:41

40' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 1-0

20:42
Εκτός από τα χαμένα τετ α τετ του Ιμπάρμπο, ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει ακριβά και τα λάθη του Στιλ.
20:42
Mitsos : παει το θαυμα
20:43
Ο Μολέδο και ο Κουτρουμπής προλαβαίνουν τον Κασιέρα πριν εκτελέσει.
20:44
Σ' ένα ματς που ελέγχει ο Παναθηναϊκός είναι ξανά πίσω στο σκορ. Αυτοκαταστροφικός λέγεται αυτό.
20:45
Αυτή τη στιγμή ο Άγιαξ καπαρώνει την πρώτη θέση και η Θέλτα περνάει μαζί του.
20:46
Nikos : Alafouzo Ependyseis !!!! Me kla.....es den vafontai auga !!! Alloiws fyge prwtos !! O kosmos den antexei alles tapeinwseis. Giati den milate re aderfia ??
20:47

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Άγιαξ - Παναθηναϊκός 1-0

20:47
fotis : μονο σε ερασιτεχνικα πρωταθληματα τετοια γκολ
20:48
Mitsos : ΑΝ ξυπνησει και θυμηθει ποιος ηταν πριν κατι χρονια κατι θα κανει
20:50
Ο Παναθηναϊκός χάνει 1-0 στο Άμστερνταμ πληρώνοντας αφενός το χαμένο τετ α τετ του Ιμπάρμπο (δοκάρι) στο 26' αφετέρου το λάθος του Στιλ στο φάουλ του Σένε στο 39'. Το αποτέλεσμα είναι αποτύπωση της πορείας του ως εδώ, αφού χάνει ευκαιρίες και δέχεται φθηνά γκολ. Η κατοχή είναι στο 63-37 για τον Άγιαξ, αλλά αυτό δεν φαινόταν.
20:50
Αντωνης : Το θεμα ειναι απλο η ομαδα ειναι πολυ χαλια στην αποτελεσματικοτητα
20:50
Theo : Η προπονητάρα μας έχει κατεβάσει 10 άμπαλους κι ένα φωτογράφο, έτσι δε γίνεται τίποτα
20:50
Τeo13 : φιλε αμα φυγει ο αλαφουζος μετα ποιος? αφου κανεις δεν εχει δειξει ενδιαφερον...ας μεινει αλλα ας πειστει να κανει σωστες κινησεις/μεταγραφες.
20:51
Theo : Επιτακτικη η αναγκη πρώτου γκολκιπερ, ενος η δυο κανονικων ποδοσφαιριστων και βγαζουμε τη χρονια... Απο καλοκαιρι προπονητη...
20:53
Αντωνης : Παιδια καλητερα που φυγαμε αυτο το γιουροπα λιγκ ολο τραυματισμους εφερνε τωρα πρεπει να συγκεντρωθουμε στο πρωταθλημα και να καταλαβουμε οτι στην ελλαδα μονο+3
21:00
Αυτό είναι το γκολ του Άγιαξ
21:00
Tasos13 : Apo to Europa eixame fygei pro pollou. Oi dimosiografoi dimiourgoun prosdokies ston kosmo Me ti ??? Me psemata. Ews edw !! Ftanei pia. Oloi gelane mazi mas
21:03

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

21:03

46' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 1-0

21:06
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να θέλει ν' ανέβει, αλλά αυτό αφήνει και κενά.
21:06
Ο Βέστερμαν γλιτώνει δεύτερη κάρτα στο ματς για φάουλ στον Ιμπάρμπο.
21:07

Στο 50' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 2-0

21:09
Ο Τέτε σκοράρει στο 50' για τον Άγιαξ με σουτ εκτός περιοχής. Το λάθος είναι του Χουλτ, αλλά και ο Στιλ δεν πέφτει καλά, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Τέτοια προσωπικά λάθη είναι μοιραία στην Ευρώπη!
21:09
Γκολ και η Φιορεντίνα, ισοφαρίζει 2-2 τον ΠΑΟΚ. Σκόρερ ο Μπαμπακάρ στο 50'.
21:09
Mitsos : αντε ρε παμε να φυγουμε
21:10
Nikos : Kai aurio tha milame gia .... timitiki ntta. Ekei mas katantisane !! Maura xalia !!! Pou eisaste thryloi tou parelthontos , thryloi tou Webley ??
21:10
xristos crete : Ti allo prepei na ginei gia na fygei o Stramatso???
21:10
Theo : Παίκτες και προπονητής είναι απλά αστείοι
21:11
Στο 54' ο Γουακάσο δεν γλιτώνει την κάρτα για φάουλ στον Τέτε.
21:11
Γιώργος : σιγα ρε παιδια ολοι οι αλλοι πετανε και σας φταει ο στιλ?
21:12

55' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 2-0

21:12
pao : o stramatsioni den kanei o pao einai megalh omada
21:14
Ο Άγιαξ βρίσκει μπόσικη την άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά σουτάρει άουτ. Ο Σαμπά ζητάει αλλαγή λόγω... θλάσης (άλλη μία)!
21:14
Nikos : Eleos !!! Mas kanei plaka o Ajax me misi omada
21:14
paris : ΑΛΑΦΟΥΖΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΝΗΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΩΞΤΟΝ
21:14
Mitsos : ο αναστασιου δεν κανει ο αλλος δεν κανει ο στραμα δεν κανει εεεε κατι αλλο δεν παει καλα
21:14
Mitsos : τελεια παμε , τη μεθεπομενη χρονια μια ομαδα μαναχα κατι σαν το σαν μαρινο, να δουμε τι θα κανει και ο ολυμπιακος
21:15
Στο 57' ο Ιβανόφ αντί του Σαμπά.
21:16

60' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 2-0

21:16
Theo : Η ομάδα πρέπει να φτιαχτεί από την αρχή, μαύρο χάλι
21:17
ΦΩΤΗΣ : ειναι ντροπη πραγματικα αυτο που βλεπουν τα ματακια μας
21:17
Ο Βιγιαφάνιες δοκιμάζει ένα σουτ χωρίς τύχη, στο 60'.
21:18
Ο Παναθηναϊκός βγάζει απογοήτευση, βούτυρο στο ψωμί των μικρών του Άγιαξ που τρέχουν να εκμεταλλευτούν κάθε κενό.
21:19
paris : εχουμε και πιτσιρικαδες ειτε 2 φαμε ειτε 5 το ιδιο ειναι ας παιξουν και αυτοι το δικαιουνται
21:19
Άλλη μια ευκαιρία για τον Άγιαξ στο 62' με σουτ του Κασιέρα μέσα από την περιοχή. Πελαγωμένοι οι πράσινοι.
21:20
Theo : Αυτοί οι παίκτες πρέπει να παίζουν τουλάχιστον τζάμπα στον Παναθηναϊκό
21:21
Κλεμέν αντί Γιουνές και Λεντέσμα αντί Βιγιαφάνιες, μία αλλαγή για κάθε ομάδα. 
21:24

67' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 2-0

21:25
Στα άλλα ματς που ενδιαφέρουν Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 2-2 και Θέλτα - Σταντάρ 1-0
21:25
ΦΩΤΗΣ : για λυπηση. την υγεια μας να χουμε παιδια. ολα αυτα τα ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ειναι βολεμενα παιρνουν μια χαρα λεφτα και σεισ καθεστε και στενοχωριεστε, ρε ουστ ολοι τους.
21:25
paris : ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ
21:26
6άρι με αυτήν την έννοια δεν διαθέτει ο Παναθηναϊκός.
21:27
Pao13 : Παντως λεμε τωρα και να το γυρισει το ματς ( εδω γελαμε ) στο αλλο ματς νικαει η Θελτα οποτε αδικος κοπος...
21:27
Mastgio : Αυτός ο ιμπαρμπο μας έχει κάψει φέτος.αποδεσμευση από τον γεναρη
21:27

70' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 2-0

21:29
Ο Άγιαξ ψάχνει τρίτο γκολ, έξω η μπάλα από το σουτ του Φαν ντε Μπέικ στο 72'. Τα έχει παρατήσει ο Παναθηναϊκός.
21:33
Ο Ρινάλντι παίρνει τη θέση του Ιμπάρμπο στο 75'. Δεν θα χρησιμοποιηθεί κάποιος από τους νέους (Μίγγος, Πίσπας).
21:33

75' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 2-0

21:35
nick_t : ο φετινός παο ειναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών, απλά απαράδεκτος....
21:35
hlias7 : στεναχωρο να βλεπεις τον ΠΑΟ να κανει τοσο συχνα λαθη που να μην αφηνουν καν το περιθωριο του "χασαμε επειδη ηταν πολυ καλυτεροι οι αλλοι"
21:36
Γιώργος : ε ναι γιατι να παιξουν τα παιδια.... καλυτεροι οι ξενοι...
21:36
Nikos : Oloi sto aerodromio na ypodextoume ta palikaria mas !!!
21:36
Mastgio : Ο αλαφουζος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.αν δεν μπορεί να δώσει την ομάδα σε κάποιον που θα είναι ικανός να κουμαντάρει το καράβι που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
21:36
Theo : Το μόνο θετικό είναι οι Παναθηναϊκοί που είναι μέσα και δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό
21:36
Spiros 13 : Ta Taxi exoun ginei tis modas ton teleutaio kairo. Pali me taxaki tha pane spitioi leventes mas.
21:36
Στο έδαφος και ο Ζέκα. Ζητάει φορείο!
21:37
Ο Παναθηναϊκός αλλαγές δεν έχει, να δούμε αν και πώς θα βγάλει το ματς.
21:39
Ο Λαΐφης ισοφαρίζει για τη Σταντάρ στο Μπαλαΐδος στο 81' (1-1). Μένει ανοικτή η πρόκριση για τις δύο.
21:39
ΦΩΤΗΣ : παιδια να μας πουν απο τον παναθηναικο ποιοι ειναι αυτοι στον παναθηναικο που βλεπουν οτι ο στιλ ειναι ενας τερματοφυλακας που εμπνει την αμυνα.
21:39
Φωτακης : Ειμαστε για κλαματα Μονο μπασκετακι
21:40

82' Άγιαξ - Παναθηναϊκός 2-0

21:42
Αυτό είναι το 2-0 του Άγιαξ.
21:42
ΧΡΗΣΤΟΣ : απλα ντρεπομαι
21:43
Γιώργος : μπορει να ειναι και το αντιθετο η αμυνα να μην εμπνεει τον στιλ...
21:43
nikos : αυτος ο προπονητης δεν κανει ουτε για ερασιτεχνικο
21:43
Pao13 : Η Στιγμη που η Στανταρ ισοφαριζει και το μαθαινουν οι παικτες του ΠΑΟ και ολοι σουζα.... Φυγετε ρεεε στραματσονι, αλαφουζε αντε μακρια απο την ομαδα μας...
21:44
ΦΩΤΗΣ : οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗ? ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ REPORT ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΜΑ?
21:45
Είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, φαντάζομαι υπάρχει συνεργασία.
21:45
ΜΑΡΙΟΣ : Ειναι πράγματι λυπηρό να βλέπεις έτσι τον ΠΑΟ.Αληθεια ο Ιταλός ειναι προπονητής; Ο Ρινάλντι έχει ξαναπαίξει ποτέ ποδόσφαιρο?
21:45
ΦΩΤΗΣ : ΓΙΩΡΓΟ Ο ΣΤΙΛ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ.
21:51

ΤΕΛΙΚΟ: Άγιαξ - Παναθηναϊκός 2-0

21:52
Ο Παναθηναϊκός χάνει στο Άμστερνταμ και μένει οριστικά τελευταίος στον όμιλο. Από το 50' και μετά το ματς ήταν... φιλικό!
21:53
Ο ΠΑΟΚ σκοράρει στο 93' και νικάει 3-2 στο Φράνκι.
21:53
Γιώργος : αλλο πραγμα οτι μπορει (και πρεπει) να παρει ο αλαφουζος καλυτερο , και αλλο οτι φταιει με την καταντια ο στιλ....
21:53
nikos : αυτη η ομαδα ειδικα με αυτον τν προπονητη σεν κανει οτε για παιδικο
21:53
ΦΩΤΗΣ : ΓΙΑΝΝΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ.
21:53
Nikos : Psila to kefali !!!
21:54
nikos : ειμαι 14 και παζω καλυτερα ο μονος που ειναι καλος ειναι ο moledo
21:54
Theo : Είναι άξιο απορίας πως με τόσο χαμηλής ποιότητας παίκτες και προπονητή έχουμε τόσο μεγάλο budget φέτος
21:54
Ευχαριστούμε πολύ για την παρέα και την κουβένα. Καλό βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK