ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για ανήλικους: ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε λύση για τα εισιτήρια!

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι "στον αέρα" ένα 24ωρο πριν την προγραμματισμένη ώρα τέλεσής του και ο απηυδισμένος Γιώργος Σαββίδης έδωσε τη λύση για τα εισιτήρια μέσω μίας... φωτογραφίας!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Θα γίνει το Σάββατο ή δεν θα γίνει; Αυτή είναι η ερώτηση που βγαίνει από τα χείλη όλων των Ελλήνων φιλάθλων αναφορικά με τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη... φωτιά.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε αρχικά το βράδυ της Πέμπτης την αναβολή του καθώς υπήρχαν σοβαρά προβλήματα ως προς την τέλεσή του, με κορυφαίο όλων τα μη αριθμημένα εισιτήρια που έχουν διατεθεί στους οπαδούς, ωστόσο έδωσε μερικές ώρες περιθώριο στις ποδοσφαιρικές αρχές και το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει ήδη στο Πήλιο ενόψει του τελικού, με τον γιο του ισχυρού άνδρα του "Δικεφάλου", Γιώργο Σαββίδη, να δείχνει την οργή του για τα όσα έχουν συμβεί μέσα στις τελευταίες ώρες γράφοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram:

"Ευχαριστώ πολύ σε όποιον ενεπλάκη σε αυτό το τσίρκο. Ο Θεός να σας ευλογεί". Με το μήνυμα αυτό (το κατέβασε το πρωί της Παρασκευής) να συνοδεύεται και από μία άκρως... ακατάλληλη φωτογραφία που περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης του εισιτηρίου του τελικού!

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για ανήλικους: ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε λύση για τα εισιτήρια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK