Ακλόνητος από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε!

Η αποτυχία της Μπαρτσελόνα στο Champions League, σήκωσε μια... σκόνη αμφισβήτησης γύρω από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία μοιάζει να διαλύθηκε έπειτα από την εμφατική κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας επί της Σεβίλλης. Δείτε τι γράφει το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Sport" για τον Βάσκο τεχνικό. (PHOTO)

Ακλόνητος από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε!
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το όνειρο της κατάκτησης του Champions League για την Μπαρτσελόνα, έσβησε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς ο... εφιάλτης που ακούει στο όνομα Ρόμα, ανέτρεψε όλα τα εις βάρος της δεδομένα και με μια συγκλονιστική εμφάνιση απέκλεισε το μεγάλο φαβορί.

Η αποτυχία αυτή, όπως χαρακτηρίστηκε από τα ισπανικά Μέσα, χρεώθηκε κυρίως στον προπονητή των "μπλαουγκράνα", λόγω της κακής διαχείρισης του ρόστερ που έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Η καρέκλα του Βαλβέρδε, άρχισε να... τρίζει επικίνδυνα και τα πρώτα "σύννεφα" αμφισβήτησης και αμφιβολίας, δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Πλέον, ο "δρόμος" για την εξιλέωση αποτυπωνόταν σε μία και μόνο λέξη: νταμπλ. Η Μπάρτσα έκανε το πρώτο βήμα το βράδυ του Σαββάτου (21/4) με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, σε έναν συναρπαστικό τελικό όπου οι Καταλανοί συνέτριψαν την Σεβίλλη με 5-0, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να "κλειδώσουν" το πρωτάθλημα.

Κατά κάποιο τρόπο, ο Βαλβέρδε πέρασε το... crash test, και έδωσε όλες τις προβλεπόμενες απαντήσεις στους επικριτές του. Μάλιστα, όπως έγινε αντιληπτό και από το τελικό αποτέλεσμα, μέχρι και οι ποδοσφαιριστές φάνηκε πως είχαν διάθεση να παίξουν και για τον προπονητή τους, και με αφορμή -και- αυτό η "Sport" κυκλοφόρησε στο σημερινό της πρωτοσέλιδο με τον τίτλο: Ακλόνητος ο Βαλβέρδε. Είναι φανερό πια ότι ο πρώην "ερυθρόλευκος" κόουτς δεν το κουνάει ρούπι από την Μπαρτσελόνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Ακλόνητος από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK