Ακόμα δύο συλλήψεις για το φόνο του φίλου της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε ακόμα δύο οπαδούς που φέρεται να εμπλέκονται στα επεισόδια έξω από το "Βιθέντε Καλντερόν" στις 30 Νοεμβρίου πριν τον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια κι είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του φίλου των φιλοξενούμενων.

Ακόμα δύο συλλήψεις για το φόνο του φίλου της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν στη Βαλένθια δύο οπαδούς, οι οποίοι σχετίζονται με τη δολοφονία του φιλάθλου της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Χοσέ Ρομέρο, καθώς είχαν συμμετοχή στα επεισόδια που έλαβαν χώρα λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λα Κορούνια πλησίον του "Βιθέντε Καλντερόν".

Ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται για φόνο, καθώς θεωρείται ένας από τους δράστες της επίθεσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο άλλος κατηγορείται πως απλά συμμετείχε στα επεισόδια.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χάρη στη συνεργασία των αρχηγείων της αστυνομίας στη Βαλένθια και στη Μαδρίτη. Τα δύο άτομα ανήκουν στους "Frente" της Ατλέτικο στο Λεβάντε.

Η έρευνα συνεχίζεται, ενώ μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει 84 συλλήψεις, με 3 από τους συλληφθέντες να έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Διαβάστε ακόμα:

Νεκρός οπαδός της Λα Κορούνια, συλλήψεις και επεισόδια έξω από το "Καλδερόν" (VIDEO)

30 συλλήψεις για το θάνατο του οπαδού της Λα Κορούνια

Τρία αδέλφια συνελήφθησαν για το θάνατο του οπαδού της Λα Κορούνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK