Ακόμα και 11άδα ο Κατσούρ με ΑΕΚ

Υποψηφιότητα ακόμα και για την 11άδα του αγώνα με την ΑΕΚ βάζει ο Κωστας Κατσουράνης.

Ακόμα και 11άδα ο Κατσούρ με ΑΕΚ

Αν και ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% των δυνάμεών του, η ποιότητα του Έλληνα χαφ είναι τέτοια που βάζει τον Ρικάρντο Σα Πίντο στη σκέψη να τον χρησιμοποιήσει βασικό στον κρίσιμο αγώνα Κυπέλλου με την Ένωση.

Φυσικά οριστικές αποφάσεις για την 11άδα δεν έχουν ληφθεί, επειδή όμως η ομάδα χρειάζεται τη νίκη για να προκριθεί ο Πορτογάλος θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει έστω και αν μετά ακολουθεί κρίσιμο ματς στην Κομοτηνή.

Με την ΑΕΚ σίγουρα εκτός αποστολής θα είναι ο Τσέναμο, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία στη μέση. Επιστρέφει από τιμωρία ο Κοντοές, ο οποίος θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα είτε δεξιά είτε αριστερά.

Χωρίς οπαδούς με ΑΕΚ

Στα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με την ΑΕΚ η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και κατά την πάγια τακτική της αιτήθηκε θύρα και εκδοτήριο για μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνηγόρησε θετικά, αλλά αρνήθηκε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η οποία εισηγήθηκε την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων μας στον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιάννη Ανδριανό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK