"Κέρασε" φαρμάκι τον Ρούνεϊ στην επιστροφή του!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στεναχώρησε τον Γουέιν Ρούνεϊ στην επιστροφή του στο "Ολντ Τράφορντ" ως αντίπαλος καθώς φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Έβερτον (VIDEO).

"Κέρασε" φαρμάκι τον Ρούνεϊ στην επιστροφή του!

Πριν την πρώτη σέντρα στο "Ολντ Τράφορντ" δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως το κεντρικό πρόσωπο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος επέστρεψε σε αυτό το θρυλικό γήπεδο ως αντίπαλος, με τη φανέλα της ομάδας με την οποία έκανε τα πρώτα του βήματα απέναντι σε εκείνην που υπηρέτησε τα προηγούμενα 13 χρόνια.

"Κέρασε" φαρμάκι τον Ρούνεϊ στην επιστροφή του!

Λίγα λεπτά όμως μετά το πρώτο λάκτισμα όλα ξεχάστηκαν, αφού για αυτό φρόντισε ο Αντόνιο Βαλένσια. Μετά από γέμισμα του Μάτιτς από τα αριστερά και απομάκρυνση, η μπάλα στρώθηκε στον 32χρονο δεξιό φουλ-μπακ από το Εκουαδόρ, ο οποίος εξαπέλυσε "φωτοβολίδα" και σήκωσε το γήπεδο στο πόδι...

"Κέρασε" φαρμάκι τον Ρούνεϊ στην επιστροφή του!

ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΣΙΑ ΣΤΟ 4Ο ΛΕΠΤΟ:

Το εντυπωσιακό είναι πως αν και η Έβερτον πάλεψε το ματς και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τον Γουέιν Ρούνεϊ στο δεύτερο μέρος (αποθεώθηκε όταν έγινε αλλαγή στο 82' από τον Μιραλάς), έφυγε από το γήπεδο με τέσσερα γκολ στην πλάτη, καθώς δέχτηκε τρία από το 80' και μετά (83' Μιχιταριάν, 89' Λουκακού, 92' πεν. Μαρσιάλ).

Photo Credits: Eπίσημος λογαριασμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK