Ακόμα μία μάχη της Κρήτης...

Τρία παιχνίδια στα πέναλτι, δύο ομάδες της Α' Εθνικής εκτός πέμπτης φάσης. Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται με εκπλήξεις, αφού ο Εθνικός άφησε έξω την Καλλιθέα, ο Εθνικός Αστέρας τον Λεβαδειακό, ενώ δύσκολα προχώρησαν Καλαμαριά και Ακράτητος. Αυτήν την ώρα στο Παγκρήτιο, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Εργοτέλη.

Ακόμα μία μάχη της Κρήτης...

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής
Η πρόκριση στη 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος περνάει από την Κρήτη. Το απόγευμα της Τετάρτης (19:00, ΝΕΤ), στο Παγκρήτιο, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον πρωτοπόρο της Β’ Εθνικής Εργοτέλη και δεν ψάχνει κάτι λιγότερο από μία "καθαρή" νίκη - πρόκριση, η οποία, ει δυνατόν, καλό θα είναι να συνοδευθεί από ικανοποιητική εμφάνιση.

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν έδειξε ξεκάθαρα την ενδεκάδα στην οποία θα βασιστεί, ωστόσο, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα επιστρατεύσει το 4-3-3 με... δοκιμασμένη συνταγή στα μετόπισθεν αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος της γραμμής πυρός. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο... ever present εφέτος, Μάριο Γκαλίνοβιτς. Στα άκρα της άμυνας θα πάρουν θέση οι Φίλιππος Δάρλας (αριστερά) και Λουκάς Βύντρα (δεξιά), με τους Ηλία Κώτσιο και Γιάννη Γκούμα στον κεντρικό άξονα.
Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, οι Πίτζο Άντριτς και Αλέξανδρος Τζιόλης θα τοποθετηθούν πίσω από τον Σωτήρη Λεοντίου.
Η επιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τον Γιώργο Θεοδωρίδη (αριστερά), τον Βαγγέλη Μάντζιο (δεξιά) και τον Σάντορ Τόργκελε.

Το πρωί... καφές

Η πολυήμερη παραμονή της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Κρήτη, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει ο απαραίτητος ελεύθερος χρόνος. Έτσι, οι παίκτες πήραν άδεια το πρωί της Τρίτης ώστε να πιούν τον καφέ τους στο Ηράκλειο. Ο Έκι Γκονζάλες, βρήκε την ευκαιρία να έχει συζήτηση με τον ξάδερφό του, Μαριάνο, ο οποίος αγωνίζεται στον ΟΦΗ.

Αυτόγραφα και φωτογραφίες

Εν τω μεταξύ, μετά την απογευματινή προπόνηση, οι Ράικο Γιάνγιανιν, Μάριο Γκαλίνοβιτς, Σωτήρης Λεοντίου και Βαγγέλης Μάντζιος επισκέφτηκαν το ιδιωτικό Αθλητικό Κέντρο "Αθλόπολις". Εκεί, τα πιτσιρίκια βρήκαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα ινδάλματά τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους, δίχως βέβαια να λείψουν και τα... απαραίτητα αυτόγραφα. Η όλη διαδικασία κράτησε περί τα 45 λεπτά και είναι περιττό να αναφέρουμε την χαρά των παιδιών.

Να σημειωθεί πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διατηρεί επαφές με περίπου 30 ανάλογα κέντρα ανά την Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK