Ακόμη 5 ΠΑΕ με πλαστή ενημερότητα

Μετά τον Ηρακλή, τον Ιωνικό, τον Εθνικό, την Κόρινθο και τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, η ΕΠΟ ενημέρωσε πως ακόμα πέντεΠΑΕπραγματοποίησαν τις χειμερινές τους μεταγραφές χρησιμοποιώντας πλαστή φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα.

Ακόμη 5 ΠΑΕ με πλαστή ενημερότητα

Μάλιστα, μία από αυτές, η Αναγέννηση Καρδίτσας,είχε κινηθείκατά του Εθνικού και του Ιωνικού που είχαν επίσης εμφανίσει πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου να επωφεληθεί από πιθανό υποβιβασμό τους.

Οι υπόλοιπες 4ΠΑΕ που... συνελήφθησαν με πλαστή ενημερότητα προέρχονται από τη Γ' Εθνική και είναιο Παναιγιάλειος, ο Πανηλειακός, ο Αίαντας Σαλαμίνας και ο Ασπρόπυργος.


Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Τετάρτη (25/5) στις 12:30 με θέμα τον έλεγχο της νομιμότητας των δελτίων των συγκεκριμένων ΠΑΕ. Αρχικά αναμένεται να ανακληθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που απέκτησαν παρανόμως τον Ιανουάριο και ακολούθως θα κινηθεί η διαδικασία για επιπλέον κυρώσεις, που -όπως και στην περίπτωση της ΠΑΕ Ηρακλής- φτάνουν έως και τον υποβιβασμό. Με την ίδια κατηγορία απολογούνται την Πέμπτη οι ΠΑΕ Ιωνικός και Εθνικός.




News 24/7

24MEDIA NETWORK