Ακόμη δεν ανακοινώθηκε αλλά οι εξελίξεις "τρέχουν", αναζητείται σέντερ μπακ και ο Σλοτ θα ξεκινήσει συζητήσεις για τα "φίλτρα"

Η Λίβερπουλ δεν έχει την πολυτέλεια να καθυστερήσει, θα δουλέψει μεθοδικά, αλλά η προσπάθεια ξεκινά στο σήμερα.

Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton & Hove Albion at Anfield, in Liverpool, England, Sunday March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton & Hove Albion at Anfield, in Liverpool, England, Sunday March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο διάδοχος του Κλοπ έχει κλείσει και πλέον απομένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις στο τέλος της σεζόν προκειμένου ο Άρνε Σλοτ να αναλάβει την Λίβερπουλ. Παρόλο που το καλοκαίρι δεν απέχει πολύ από το σήμερα, η διοίκηση της ομάδας εκτιμά πως δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί πολύτιμος χρόνος και επομένως ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει συνομιλίες τις επόμενες εβδομάδες με στελέχη της ομάδας προκειμένου να διαμορφωθούν συγκεκριμένα φίλτρα όσον αναφορά του μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Η θέση η οποία φαίνεται πως έχει προτεραιότητα να ενισχυθεί είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Στην άμυνα εντοπίζεται η ανάγκη για μεταγραφή και όχι άδικα. Ο Ματίπ είναι σοβαρά τραυματισμένος και είναι αμφίβολο το μέλλον του στο Άνφιλντ, Ο Γκόμεζ δεν λογίζεται ως βασικός αμυντικός, ενώ επίσης ο Βαν Ντάικ ετοιμάζεται να μπει τον Ιούλιο στο 33ο έτος της ηλικίας του και δεν θα ήταν προνοητικό από πλευράς της ομάδας να επωμιστεί ο Ολλανδός όλο το βάρος τις ανασταλτικής λειτουργείας.

Δίχως αμφιβολία, αυτό το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για τους "Κόκκινους" και θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές με στόχο να ξεκινήσει θετικά αυτό το καινούριο κεφάλαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Αποκάλυψη: Ο Αντσελότι ήθελε διακαώς τον Χάρι Κέιν και η Ρεάλ αρνήθηκε, ο Πέρεθ έκανε κίνηση ματ με τεράστια διορατικότητα

Πρότεινε τον εαυτό του στην Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε το ποσό που απαιτείται

News 24/7

24MEDIA NETWORK