Ακόμη μια μεταγραφή ο ΟΦΗ

Την 3η χειμερινή μεταγραφή του πραγματοποίησε ο ΟΦΗ, ο οποίος ενισχύθηκε με το νεαρό μέσο, Αντώνη Μπουρσέλη, από τον Εργοτέλη.

Ακόμη μια μεταγραφή ο ΟΦΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κίνηση-ματ για τον ΟΦΗ με τον Αντώνη Μπουρσέλη! Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε και αυτός στην κρητική ομάδα και θα την βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ο Μπουρσέλης ένα απο τα κορυφαία κρητικά ταλέντα, ήταν βασικό στέλεχος του Εργοτέλη, στην φετινή χρονιά στην Football league. O Aντώνης Μπουρσέλης βρέθηκε την Παρασκευή (21/1) , μαζί με τον πατέρα του, στο γήπεδο του ΟΦΗ και μετά απο συζήτηση που κράτησε περίπου δυο ώρες, με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, υπέγραψε την συμφωνία του στην κρητική ομάδα».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΟΦΗ, μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Θα δώσω το 100% να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, ώστε να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει. Στον ΟΦΗ δεν αρμόζει η Γ Εθνική. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον επαναφέρουν στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό θέλω και εγώ να ξαναβρεθώ στην Σούπερ Λιγκ, αυτή τη φορά με τον ΟΦΗ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK