Ακόμη τρία ύποπτα ματς στη Super League!

Οι αγώνες Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4, Καλλονή-Αστέρας Τρ. 0-2 και Βέροια-Ολυμπιακός 0-5, κρίθηκαν από την UEFA ύποπτοι προς χειραγώγηση για στοιχηματικούς λόγους και έτσι οι σχετικοί φάκελοι την εφετινή σεζόν έφτασαν αισίως τους εννέα!

Ακόμη τρία ύποπτα ματς στη Super League!

Στην πρόσφατη κοινή συνέντευξη Τύπου που είχαν παραχωρήσει ο Γιώργος Σαρρής και ο Γιάννης Μώραλης, είχαν μιλήσει για εννέα συνολικά φακέλους που είχε αποστείλει η UEFA με ύποπτα προς χειραγώγηση (για στοιχηματικούς λόγους) παιχνίδια. Ο αριθμός “εννέα” τους είχε ξεφύγει μάλλον κατά λάθος, καθώς μέχρι τότε ήταν γνωστά μόνο έξι παιχνίδια για τα οποία είχαν έρθει οι σχετικές εκθέσεις από την UEFA. Η δημοσιογραφική έρευνα είναι αυτή που για πολλοστή φορά έρχεται και αποκαλύπτει ποια είναι τα τρία επιπλέον παιχνίδια, από τη στιγμή που η ΕΠΟ και η Super League έχουν αποφασίσει να μην τα δημοσιοποιούν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, τα παιχνίδια αυτά είναι τα εξής:

α) Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4 (8 Δεκεμβρίου, 14η αγωνιστική).

β) Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2 (2 Φεβρουαρίου, 22η αγωνιστική).

γ) Βέροια-Ολυμπιακός 0-5 (8 Φεβρουαρίου, 24η αγωνιστική).

Το περιεχόμενο των φακέλων παραμένει άγνωστο, συνεπώς δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τους λόγους για τους οποίους τα ματς κρίθηκαν ύποπτα, δηλαδή ποιο είδος στοιχηματισμού ήταν αυτό που χτύπησε το “καμπανάκι” της εταιρίας που παρακολουθεί τη στοιχηματική δραστηριότητα των αγώνων.

Σε κάθε περίπτωση, οι τρεις τελευταίοι φάκελοι που απεστάλησαν από την UEFA (πιθανότατα μέσα στο Φλεβάρη) βρίσκονται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα και έχουν σταλεί για να μεταφραστούν. Ακολούθως, θα αποφασιστεί από τη δικαιοσύνη αν τα στοιχεία που περιέχονται στις εκθέσεις είναι επαρκή για περαιτέρω διερεύνηση.

Θυμίζουμε ότι ήδη μέσα στη σεζόν έχουν έρθει άλλοι έξι φάκελοι με ύποπτα παιχνίδια, τα οποία είναι τα εξής: Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (27/10, 9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (24/11, 12η αγωνιστική), ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2 (2/12, 13η αγωνιστική), Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0 (1/12, 13η αγωνιστική), Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5 (15/12, 15η αγωνιστική), ΟΦΗ-Καλλονή 0-1 (4/12, φάση των “16” Κυπέλλου Ελλάδος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK